Perfektně čistá okna v garáži

1822 0
Čistění oken Brno

Ve městě je občas problém zaparkovat, protože auto má téměř každý druhý a jezdí do práce i do školy. A aby zde mohl každý parkovat, je přímo v centru města velká několikapatrová garáž, která je prosklená. Za celý rok je na oknech garáže vidět mnoho špíny, skvrn a prachu. Dvakrát do roka si zveme na čištění oken profesionální úklidovou firmu A SERVIS LIPKA, s.r.o., která má zkušenosti také s výškovým umývání oken, což je zrovna náš případ. Když do firmy vždy voláme, tak telefon zvedne moc milá paní operátorka, která nám vyjde vždy vstříc. Nikdy jsme nečekali déle než 4 dny na tým pracovníků. Když přijdou, mají úsměv na tváři a jde vidět, že práci rozumí a vědí, co dělat. Čistění oken Brno

Domluva s Čistění oken Brno je naprosto snadná, práce je odvedena vždy pečlivě a profesionálně. Vynikají hlavně díky svému přístupu k práci, klientům, technikou a prostředky. Málokterá firma ví o čištění tolik, jako oni. A pozná se to právě na výsledku.

mytí oken v bytěmytí oken v kanceláříchmytí oken ve firmách

Nejdříve důkladně a kvalitně umyli…

Nejdříve důkladně a kvalitně umyli všechna okna. Pak je setřeli pomocí stěrky, která byla opatřena kvalitní gumou. Aby nedošlo k poškrabání okna. Pak začali s leštěním, ale nepoužívali vůbec žádné leštící přípravky. Ty jsou totiž nevhodné, jelikož po krátkém čase můžete vidět tahy po leštění a nevzhledné šmouhy, které kazí celkový dojem z umytého okna. Místo toho využívají svou vlastní techniku, a to tzv. trik suchého leštění. Ten spočívá v tom, že pracovníci mají suchou bavlněnou plenu a až výlohy uschly, začali je leštit. Leštili opravdu pomalu, nevynechali ani jeden kousek a dbali na to, aby bylo vše důkladně vyleštěné. Samozřejmě čištění na sucho bylo sice fyzicky náročnější, ale o to lepší získali pracovníci výsledek.

mytí oken v domácnostechkompletní mytí okenmytí prosklených ploch

Všechna špína…Čistění oken Brno

Všechna špína, skvrny, šmouhy a otisky prstů jsou vždy pryč mrknutím oka. Okna garáže vypadají dokonale, skoro jako nová. Okna jsou dokonce perfektně umyta i po zbytcích lepidla od plakátů. Tým má k dispozici korundové žiletky s průměrem nejméně 10 cm a díky nim odstraní všechny nečistoty bez toho, aniž by došlo k poškození skleněné plochy. Musím říci, že jsme s firmou A SERVIS naprosto spokojeni a nemáme jim co vytknout. Málo kdy se setkáte s tak perfektní službou a příjemnými pracovníky. Firmu můžeme doporučit dále, protože věříme, že se o vaše okna postarají stejně jako o ta naše. A to není vše, čím se firma zabývá. Čistí také koberce, podlahy, odstraní grafity z fasád i plísně. Není snad nic, co by firma nezvládla.

mytí skelmytí oken a dveřímytí oken ambulance

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *