Rodině je třeba pomáhat.

1113 0
Brno voskování, linolea

V naší firmě zákazníkům nabízíme řadu úklidových služeb, mezi které patří čištění podlah, odstranění starého vosku z podlahy a nanesení nové ochranné polymerové vrstvy, čistění koberců, strojové čištění čalounění. Zajišťujeme i denní a pravidelné úklidy domácností, kanceláří, rezidencí či firem. Dále také zajišťujeme i postavební úklid či úklidové výškové práce. Provádíme také čištění, leštění, mytí oken, mytí výloh a prosklených ploch. A to vše děláme i ve výškách a v místech, kde je horší dostupnost. Po dohodě čistíme žaluzie, lamely, rolety, a markýzy. Odstraňujeme nedovolené polepy, reklamní polepy, ochranné fólie, samolepky, banery ze všech prosklených ploch. V tomto dalším článku bychom se chtěli zaměřit na naše hloubkové čištění podlah. K úspěšnému strojovému čištění podlah používáme kotoučový stroj, díky kterému vaše podlaha bude skutečně hloubkově vyčištěna.

Postupujeme…

Postupujeme následujícím způsobem, podlahu nejdříve kvalitně vydrhneme pomocí velmi účinné čistící chemie. Jakmile byl povrch důkladně vykartáčován, následuje odsátí veškerých nečistot, mastnot a vlhkosti vysoce výkonným vysavačem, na kterém je napojena hubice s gumovými lištami. Pak vše ještě jednou namočíme, aby došlo k neutralizaci zbylého roztoku. Kotoučový stroj, který pro strojové čištění podlah využíváme, je jediným přístrojem, který dokáže detailně a generálně vyčistit jakýkoliv druh podlahy. Dá se totiž použít k čištění podlah, jako jsou dlažby, linolea, marmolea, plovoucích podlah, betonových podlah, litých podlah. Je vhodný dokonce i pro kameninové podlahy. Našich výsledků však nedosahujeme pouze díky nejlepší dostupné technologii, ale i díky tvrdé práci a profesionalitě našich zaměstnanců, kteří jsou všichni řádně proškoleni a jsou špičkami ve svém oboru.

Díky…

Díky tomu dosahujeme skutečně těch nejlepších výsledků. Snažíme se, aby naši zákazníci byli maximálně spokojeni. Stejně tak byli spokojeni i naši zákazníci, kdy se jednalo o čištění a krystalizaci starší podlahy. Naší poslední zakázkou bylo čištění podlah v jedné domácnosti, kde poptávali primárně voskování podlahy, protože jeden ze členů rodiny měl po úrazu nohy a jejich podlaha podkluzovala. A tak se obrátili na nás a my se už o vše postarali. A jsme rádi, že byli s naší prací spokojeni. Pokud rovněž potřebujete vyčistit podlahu a nevíte si s tím rady, neváhejte a kontaktujte nás. A Brno voskování, linolea se už o vše postaráme.
A SERVIS LIPKA, s.r.o.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *