Se špinavou podlahou si nejlépe poradí kotoučový stroj

1496 0
Průmyslové podlahy, čištění Praha

V naší zoo se snažíme, aby nejenom naše zvířata dostala maximální komfort, jaký si zaslouží, ale i naši zákazníci. A podlahy v některých pavilonech už nebyly v nejlepším stavu. Tak jsme se rozhodli, že si ji necháme vyčistit od nějaké úklidové firmy. Tak jsme si sedli k počítači a hledali někoho, kdo by nám vyhovoval po všech stránkách. Sice máme vlastní úklidový tým, ale ten nedisponoval až takovými prostředky, aby podlahy mohl skutečně hloubkově vyčistit. A nakonec jsme si vybrali. Pracovníci, kteří k nám přijeli, byli velmi laskaví a hned se pustili do práce, ale hlavně nám i vysvětlovali, co vše dělají. Dokonce neměli problém přijet opravdu pozdě večer, kdy jsme už měli zavřeno. Samozřejmě jsme zavřeli o trochu dřív, aby čištění neprobíhalo někdy do tří do rána. Vysvětlili mi, že pro strojové čištění podlah je důležité používat kvalitní šetrné čistící chemie. Jejich úklidová firma k hloubkovému čištění podlah používá vždy zásaditou chemii. V některých případech používají kyselou chemii, ale to jen při čištění podlah po stavebních činnostech a rekonstrukcích.

Kyselá…

Kyselá chemie je velmi agresivní a dokonale odstraní z povrchu podlah veškeré vápenaté a cementové závoje, zbytky stavebních nečistot a povlaků. Pro jiné čištění ji nelze použít a nedá se použít ani při čištění po stavebních pracích v případě přírodních a kamenných podlah. Pak vše stačilo pak vše setřít jen vodou a podlahy byly v perfektním stavu. Dále mi doporučili, abychom si nechali podlahu zakonzervovat nanesením fluatace – průmyslového polymeru – voskování podlahy. Tímto způsobem se zajistí, že již nedojde k hlubšímu znečištění dřevěné podlahy. Na podlahu prý dávají převážně pololesklý vosk, tento vosk máme dlouhodobě osvědčený a máme s ním výborné zkušenosti. Vosk do podlahy vetřou 2-3x, tak aby se vytvořila kompaktní vrstva, která zajistí podlaze pružnost, elasticitu, protiskluz. Používají kvalitní německý pololesklý vosk PKD – odolný polymer s dobrou životností.

Tento…

Tento polymer má řadu výhod, například: na podlahách nejsou vidět tolik stopy, má mírný proti skluz, podlaha se díky němu mnohem lépe udržuje a velmi výrazně prodlouží životnost podlah. Takže po dobu jednoho roku nám bude podlahy chránit natolik, že už se takto nezanese a stačí ji pouze klasicky umývat, jako předtím. Tímto bych chtěla všem služby Průmyslové podlahy, čištění Praha doporučit, protože o kvalitách jejích služeb není pochyb. Zaměstnanci byli moc milí a ochotní, což se také tak často nevidí. Jedná se skutečně o kvalitní podnik s proškolenými a milými zaměstnanci. Určitě se jim příště ozveme znovu.
A SERVIS LIPKA, s.r.o.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *