Založen na principu změny iontové rovnováhy

1190 0
Čištění fasády Ústí nad Labem

Zdravím, mám vynikající zkušenost s úklidovou firmou, a proto bych ji všem rád doporučil. Jsem vedoucím pobočky jedné parfumerie a obchodu s drahou kosmetikou a i naše fasáda začala po nějaké době vypadat ne úplně nejlépe řekněme. A tak jsem se začal dívat po nějaké úklidové firmě, která by se o to postarala, protože na to nikdo z nás neměl sílu, a i tak jsem pochyboval, že by se o to někdo dokázal postarat. A tak jsem zavolal tuto úklidovou firmu. A dozvěděl jsem se od nich i řadu užitečných informací. Problém tvorby plísní na zateplených fasádách spočívá v tom, že na polystyrénu je na mřížce a lepidle jemně strukturovaná omítka cca 2,5 milimetrů a to je jeden z hlavních problémů. Na severní, či západní straně nikdy nesvítí tolik slunce. Tato vlhkost vytvořená na těchto stranách fasády se tedy nemůže přirozeně vsakovat do hloubky.

Tak…

Tak jako i klasické omítky, která má cca 2-3 centimetry a ještě je pod ní materiál  – třeba tvárnice, cihly, siporex, a další, který si umí vlhkost nasát, a potom ji v příznivých podmínkách vydýchat. Teplo, vítr, mráz a atd. A pokud je tato jemně strukturovaná omítka stále vlhká, tak se zákonitě objeví plísně. A jak je známo, kde se objeví plíseň, je těžké se s tím poradit. Ale samozřejmě jako každý problém i tento má řešení, a tím je jejich protiplísňový nátěr LSG. Je založen na principu změny iontové rovnováhy v buněčné stěně mikroorganismu. I velmi krátký kontakt buněčné stěny s ošetřeným povrchem způsobí lokální změnu v koncentraci důležitých iontů a nitrobuněčný tlak způsobí její roztržení. Na povrchu chráněném nátěrem proti plísním LSG nemají plísně, bakterie, houby ani kvasinky vůbec žádnou šanci přežít. Pro buňky vyšších organismů je 100% bezpečný.

Životnost…

Životnost nátěru se pohybuje ve 100 % dle klimatické námahy 4-6 let. V další omezené míře bude fungovat cca do 10 let. Záruku tato firma garantuje až 2 roky. A právě díky tomuto nátěru máme od plísní pokoj. Zaměstnanci plíseň nejprve odstranili, a poté nanesli nátěr LSG. A díky jejich práce je naše divadlo opět v pořádku. Ve firmě Čištění fasády Ústí nad Labem dále nabízí celou řadu úklidových služeb jako je například čištění koberců, podlah, odstranění starého vosku (polymeru) z podlahy a nanesení nové ochranné polymerové vrstvy, strojové čištění čalounění. Takže je vidět, že toho nabízí svým zákazníkům opravdu hodně.
A SERVIS LIPKA, s.r.o.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *