Zůstali jsme v údivu

1308 0
Čištění zateplené fasády Hradec Králové

Hledáte specialisty na čištění fasád? Tak se obraťte na úklidovou firmu. Protože odvádí skvělou práci a to mluvíme z vlastní zkušenosti. Hlavně se neciťte nějak špatně, pokud se vám plíseň a nějaké další nečistoty na fasádě objeví. Není to tak, že byste udělali něco vyloženě špatně nebo jste nedokázali fasádu udržet čistou. Dnes se totiž prakticky na všech zateplených fasádách asi cca po 6 letech objevují na severních a západních stranách fleky mapy černých plísní. Které vypadají jako nečistoty a usazený prach. A většinou po deseti letech se plíseň udělá prakticky každému. Takže si to nijak nevyčítejte, bez opravdu účinné prevence je to docela normální. A nám se právě udělala na fasádě našeho zverimexu. A protože my jsme to vyčistit nedokázali, tak jsme hledali někoho, kdo by se o to postaral.  A postarali se o to právě lidi z Čištění zateplené fasády Hradec Králové a jejich nátěr LSG. Je to nátěr proti plísním, který napadené zdi tohoto problému zaručeně zbaví. Antimikrobiální působení LSG je založeno na principu změny iontové rovnováhy v buněčné stěně mikroorganismu.

Již…

Již velmi krátký kontakt buněčné stěny s ošetřeným povrchem způsobí lokální změnu v koncentraci důležitých iontů a nitrobuněčný tlak způsobí její roztržení. Na povrchu chráněném nátěrem LSG  nemají plísně, bakterie, houby ani kvasinky šanci přežít. Pro buňky vyšších organismů je 100% bezpečný. Po zaschnutí má povrch tvořený nátěrem LSG iontový náboj, který při přiblížení buňky mikroorganismu začne vytvářet s důležitými ionty v buněčné stěně mikroorganismu iontové můstky. Touto interakcí dochází k oslabení pevnosti buněčné stěny mikroorganismu na úroveň, kdy už není schopná udržet nitrobuněčný tlak. V tento okamžik dochází k protržení buněčné stěny. Díky tomu LSG trvale chrání sebe a tím i ošetřený povrch proti napadení mikroorganismy. U buněk vyšších organismů k tomuto jevu nedochází a zůstávají tak při kontaktu nepoškozeny.

Působení…

Působení zároveň není reaktivní, takže nedochází ke snížení aktivity v exponovaných místech. Aplikační jednoduchost, cena, snadná údržba a široké spektrum možností užití činí z přípravků LSG moderní a efektivní řešení v ochraně proti napadení plísněmi, bakteriemi, houbami nebo kvasinkami. Pro více informací se podívejte na jejich internetové stránky, určitě tam najdete vše, co byste mohli potřebovat. A vše realizují nejen po celé České republice, ale i na Slovensku, v Německu a v Rakousku. Takže je vidět, že mají opravdu široké pole působnosti. Rozhodně jsme se na ně neobrátili naposledy, protože někdy využijeme i další služby.
A SERVIS LIPKA, s.r.o.

 

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *