Strojové čištění podlah. Více kvality, vyšší odolnost a delší životnost

1400 0
Čištění podlah Praha

Dřevo, kámen, keramická dlažba, laminát, beton nebo vinyl? Výběr podlahy je vždy výrazem osobního vkusu, ochoty investovat, příslušného místa a konkrétního účelu. Zároveň předpokládáme, že kvalitní podlaha vydrží prakticky všechno, ba dokonce nás i „přežije.“

Přes všechny tyto naděje odborníci potvrzují, že ani ta nejlepší a nejkvalitnější podlaha by se rozhodně neměla vyhýbat pravidelné a přiměřené údržbě. Realita si zkrátka rozkázat nedá. Podlaha bude po odborném ošetření čistá, příjemnější na dotyk, zářivější a barevně stálá. Jednoznačně tímto způsobem také prodloužíme životnost a odolnost každé podlahy.

V tomto ohledu ovšem musíme mít na zřeteli, že pokud se majitel k tomuto kroku rozhodne, musí se při ošetření své podlahy – vždy vyvarovat neprověřených technologií, techniky a chemie. Jednoduše všem metodám, které by mohly pro podlahu představovat skrytá rizika. To je také pádný důvod, proč je lepší raději se obrátit na zkušené odborníky a profesionální společnosti.

Přílišná…

Přílišná snaha ušetřit na kvalitních čistících službách se ještě nikdy nevyplatila. Důsledky těchto aktivit jsou vždy velmi rozpačité a také nepříjemně drahé. Sebekvalitnější podlaha se totiž amatérským, či vysloveně lajdáckým čištěním velmi snadno poškodí. Nebo dokonce nevratným způsobem poničí. Následná oprava, rekonstrukce nebo dokonce výměna, poté samozřejmě stojí majitele neporovnatelně více, než-li letitou praxí prověřené odborné ošetření za pomocí profesionálů.

Mezi firmy, které tato kritéria jedinečným způsobem naplňují patří i naše úklidová a čistící společnost A SERVIS LIPKA, s.r.o. Která se na trhu služeb úspěšně pohybuje již více jak tři desetiletí. Za tuto dobu získala značné množství spokojených klientů nejen doma, ale také na Slovensku, v Rakousku a Německu.

Základem našeho odborného čištění podlah je progresivní strojová metoda, která se v průběhu let nejlépe osvědčila. Jedná se o spolehlivé a velmi účinné ošetření různých povrchů podlah a jejich vyčištění od prakticky jakéhokoliv typu znečištění. Čistící proces vždy začíná nasazením výkonného a velmi efektivního jednokotoučového čistícího stroje. Jedná se o masivní strojní zařízení, které jako jediné dokáže detailně a hloubkově vyčistit jakýkoliv typ podlahy.

Jednokotoučový…

Jednokotoučový čistící stroj má totiž hmotnost kolem 50 kilogramů a vzbuzuje oprávněný respekt. Toto strojní zařízení při své práci využívá především výrazného přítlaku, který je přímo směrován na čistící rotační kotouč o průměru 45 centimetrů. Dochází tak k preciznímu přilnutí k podlaze. Právě tímto způsobem dosahujeme systematického, rovnoměrného a hlavně dokonalého vyčištění povrchu podlahy.

Neodmyslitelnou součástí komplexního kartáčování povrchu podlahy je vysoce účinný, ale přitom nesmírně šetrný chemický prostředek. Výběr této chemie se vždy řídí konkrétní objednávkou, typem podlahy, charakterem znečištění a dalšími technologickými prvky. Pečlivé posouzení všech těchto odborných aspektů je vždy v rukou zkušených odborných pracovníků Čištění podlah Praha. I to je jeden z důvodů, proč společnost zásadně nezaměstnává žádné brigádníky ani pomocné sezónní pracovníky. Špičková kvalita, důvěra klienta a dobré jméno společnosti jsou totiž vždy na prvním místě!

Pokud se jedná o účinky samotné chemie – firma při čištění nejčastěji využívá zásadité chemické prostředky, které pracují bezpečně, spolehlivě a efektivně. Chemická čistidla kyselého složení jsou ve společnosti A SERVIS využívána při ošetřování podlah a povrchů, které byly zasaženy stavební činností, a kdy je nezbytné odstranit nánosy a silné znečištění způsobené cementem, betonem, vápnem a mnoha dalšími stavebními materiály.

Stejně…

Stejně přísné normy fungují ve firmě A SERVIS také při výběru a použití čistících kotoučů a kartáčů. Každý odborný pracovník přesně ví, který kotouč je nejlépe vhodný pro dané konkrétní čištění. Kotouče, či kartáče mají rozdílnou strukturu – jeden má štětiny příliš ostré až hrubé, jiný dokáže být k povrchu podlahy jemnější a ohleduplnější. Jedná se o zásadní kroky, které jsou pevnou součástí profesionální práce společnosti.

Po ukončení nesmírně důležité etapy kartáčování, přichází na řadu další fáze, která je plně v režii extrémně výkonného, ale zároveň šetrného třímotorového vysavače. Především jeho přispěním se daří jedinečným a přitom nekompromisním způsobem odsát z podlahy veškeré nečistoty i mnohaletou zašlapanou špínu, která byla uvolněna při strojním kartáčování. Navíc tento vysavač spolehlivě odstraní veškeré zbytky vody i použitého chemického prostředku.

Po této stejně důležité etapě již následuje pečlivé umytí čistou vodou a vysušení, aby byly zcela spolehlivě neutralizovány účinky použité chemie. Nyní se již podlaha stává hygienicky čistou a lze ji normálně používat. Jelikož firma A SERVIS důsledně ctí jedinečný technologický postup – vždy doporučuje svým klientům, aby byl odborně vyčištěný povrch podlahy zakonzervován vrstvou průmyslového polymeru, který jednoznačně posouvá výslednou kvalitu o úroveň výše.

Tuto…

Tuto technologicky nenahraditelnou složku špičkové výsledné kvality, realizuje naše společnost A SERVIS díky procesu tzv. fluatace. Na odborně ošetřenou podlahovou plochu naši specialisté systematicky nanesou průmyslový polymer, tedy vosk. Jedná se o jedinečný způsob ochrany podlahy, která byla ošetřena strojovou, velice důslednou strojovou metodou. Díky kompaktní vrstvě ochranného polymeru si podlaha dlouhodobě uchová svůj čistý vzhled a maximální bezpečnost

Převážná většina podlah je naší společností impregnována pololesklým, případně matným voskem, který se dlouholetou praxí nejlépe osvědčil. Vosk, nebo-li polymer přináší podlaze potřebnou pružnost se skvělými protiskluzovými vlastnostmi. Podlaha se stává nesrovnatelně odolnější proti poškrábání a dalším druhům poškození, přičemž disponuje vysokou mírou bezpečnosti během každodenního užívání.

Jedinečné přednosti strojové čistící metody se plně potvrdily i v bytě mladé rodiny, která potřebovala ošetřit podlahu v kuchyni, protože byla znečištěna rozpáleným olejem. Přes značné úsilí domácí paní se příliš nepodařilo uvést podlahu do původního stavu. Jako jediné správné řešení tak přišla na řadu odborná profesionální pomoc. Když specialisté naší firmy A SERVIS odcházeli z bytu mladé rodiny, vypadala podlaha v kuchyni opět jako nová, přičemž její lesk a jiskru spolehlivě a dlouhodobě ochrání finální precizní navoskování.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *