Fasáda bude jako ze škatulky

1674 0
Čištění fasády Pardubice

Protože čištění fasád není nic jednoduchého, nabízí její odstraňování i ve firmě. A díky bohu, protože vyčistit fasádu, zbavit ji veškerých bakterií, nečistot a plísní bez speciálních prostředků a odborníků je prostě neskutečně těžké. A to mluvíme z vlastní zkušenosti. Nám se udělala na fasádě našeho hračkářství a samozřejmě jsme to tam nemohli jen tak nechat. Mohlo by to odradit docela dost zákazníků. Jenže nám se to podařit nevyčistilo.

Čisticí prostředky se savem šly rovnou do koše. Bylo potřeba vymyslet jiné řešení, pokud jsme se toho chtěli zbavit. A s tím nám pomohla právě úklidová firma A SERVIS LIPKA, s.r.o. A jejich revoluční nátěr LSG – nátěr proti plísním, který napadené zdi tohoto problému zaručeně zbaví. LSG funguje na principu změny iontové rovnováhy v buněčné stěně mikroorganismu. I velmi krátký kontakt buněčné stěny s ošetřeným povrchem způsobí lokální změnu v koncentraci důležitých iontů a nitrobuněčný tlak způsobí její roztržení.

Na…

Na povrchu chráněném nátěrem proti plísním LSG se nemohou plísně, bakterie, houby ani kvasinky vytvořit. Pro buňky vyšších organismů je 100% bezpečný, takže se nemusíte bát, že by to nějakým způsobem mohlo ublížit vašim dětem, popřípadě domácím mazlíčkům. Životnost nátěru se pohybuje ve 100 % dle klimatické námahy 4-6 let. V další omezené míře bude fungovat cca do 10 let. Minimální záruku tohoto nátěru garantujeme 2 roky, takže pokud máte problémy s plísní, je pro vás LSG to pravé.

Naše zeď je od té doby v pořádku a věříme, že ještě dlouho bude. A vám doporučujeme, abyste si nátěr pořídili i jako prevenci. Protože s plísněmi to může být opravdu kříž. Stačí totiž opravdu málo, aby plíseň vznikla. Dnes prakticky na všech zateplených fasádách se asi cca po 6 letech objevují na severních a západních stranách fleky mapy černých plísní, které vypadají jako nečistoty a usazený prach.

A většinou…

A většinou po deseti letech se plíseň udělá prakticky každému. Ale pokud si pořídíte nátěr LSG, tak se už těchto problémů nemusíte obávat. Protože s ním se vám už plíseň rozhodně neudělá. A Čištění fasády Pardubice nabízí i celou řadu dalších úklidových služeb. Patří k nim i čištění koberců a podlah, mytí oken a výloh a odstraňování graffiti.

Takže je vidět, že má firma velmi široké pole působnosti. A jejich služby realizují po celé České republice, ale i na Slovensku, v Německu a v Rakousku. Pro více informací o jejich servisu se podívejte na jejich webové stránky. A SERVIS LIPKA, s.r.o.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *