Nebojte se nastolit změnu

1931 0
Čištění zateplené fasády Plzeň

Nedávno jsme doma řešili nepříjemnou situaci, protože jsme měli problémy s naší střešní terasou. Střecha je vodorovná a betonová, a to proto, abychom se tam mohli chodit slunit, když je hezky. A nedávno jsme si všimli, že se tam začala dělat plíseň. A tak jsme se snažili s tím něco dělat, jenže nám se to vyčistit nepodařilo. Takže bylo potřeba, aby se o to postaral někdo jiný, kdo s tím má více zkušeností. Takže logicky na to bylo potřeba najít nějakou firmu.

A tak jsme začali na internetu nějakou hledat. A jedna se nám hodně líbila. Jedná se o úklidovou firmu. Měli na internetu samé dobré reference, tak jsme si řekli, tak jsme se pak více orientovali už jen na jejich stránky. A zjistili jsme tam užitečné věci. Například že dnes prakticky na všech zateplených fasádách se asi cca po 6 letech objevují na severních a západních stranách fleky mapy černých plísní, které vypadají jako nečistoty a usazený prach.

A většinou…

A většinou po deseti letech se plíseň udělá prakticky každému. Takže to vlastně není ani něco tak moc ojedinělého. A protože se nám firma byla sympatická, tak jsme jim zavolali a domluvili se na všem.  Byla jsem ráda, že nám nabídli termín hnedka do týdne, takže jsme nemuseli trnout hrůzou, že to bude trvat milion let. Pak Čištění zateplené fasády Plzeň přijeli k nám a pustil se do práce. Po desinfekci, odstranění stávajícího mikrobiálního napadení a renovaci poškozeného povrchu aplikují LSG.

Docílí  tím ochrany proti opětovnému výskytu plísní, bakterií, hub a kvasinek. Po zaschnutí se na ošetřeném povrchu vytvoří omyvatelná, průhledná a difúzně otevřená ochranná mikrovrstva. Nátěr se může užívat ve vnitřních i vnějších prostorách a má univerzální aplikovatelnost na omítky, barvy, dřevo, dřevoštěpkové a dřevotřískové desky, umakart, betony, keramické obklady a další materiály.

Takže…

Takže si jím můžete ochránit prakticky jakýkoli povrch. Jedná se o nejúčinnější prostředek trvalé ochrany proti mikrobiálnímu napadení s certifikátem na přímý styk s potravinami na trhu. Nátěr je totiž vyvinutý speciálně i pro aplikace v potravinářských a zdravotnických provozech. A proto jsme si jej nechali dát i dovnitř domu, abychom měli jistotu, že problémy s plísněmi už opravdu nebudeme muset řešit.

V některých případech prostě není nad prevenci. Jsme s ním opravdu spokojení a můžeme jedině doporučit, protože plíseň skutečně zmizela a od té doby se již nevrátila. Takže proto nátěr LSG všem moc doporučujeme. A SERVIS LIPKA, s.r.o.

 

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *