Nelíbí se vám stav vaší fasády?

2030 0
Čištění zateplené fasády Brno

Pracuji v prodejně s koženou obuví a naše zboží nepatří zrovna k těm nejlevnější, takže bylo potřeba, aby u nás všechno bylo v nejlepším stavu. No a naše fasáda už v něm rozhodně nebyla. Byla špinavá, flekatá a v několika místech byste našli i plíseň. A taky jsme to nemohli vyčistit sami, neměli jsme na to žádné prostředky. Tak bylo potřeba poradit se strejdou googlem, abych se o tom něco dozvěděla, a pak třeba věděla, jak se o to postarat.

A našla jsem docela zajímavé informace. Plíseň se tvoří hlavně na zateplených fasádách a problém spočívá v tom, že na polystyrénu je na mřížce a lepidle jemně strukturovaná omítka cca 2,5 milimetrů a to je jeden z hlavních problémů. Na severní, či západní straně nikdy nesvítí tolik slunce. Tato vlhkost vytvořená na těchto stranách fasády se tedy nemůže přirozeně vsakovat do hloubky.

Tak…

Tak jako i klasické omítky, která má cca 2-3 centimetry a ještě je pod ní materiál  – třeba tvárnice, cihly, siporex, a další, který si umí vlhkost nasát, a potom ji v příznivých podmínkách vydýchat. Takže se tam tvoří vlhkost, která plísně vyloženě láká. Ale našla jsme na internetu i řešení. A tím je obrátit se na Čištění zateplené fasády Brno. A musím je všem doporučit, protože odvedli opravdu dobrou práci. Zeď perfektně vyčistili, byla opravdu bez všech nežádoucích nečistot, a tak podobně.

Po desinfekci, odstranění stávajícího mikrobiálního napadení a renovaci poškozeného povrchu zaměstnanci aplikují nátěr LSG. Docílí  tím ochrany proti opětovnému výskytu plísní, bakterií, hub a kvasinek. Po zaschnutí se na ošetřeném povrchu vytvoří omyvatelná, průhledná a difúzně otevřená ochranná mikrovrstva. Pro užití ve vnitřních i vnějších prostorách. Univerzální aplikovatelnost na omítky, barvy, dřevo, dřevoštěpkové a dřevotřískové desky, umakart, betony, keramické obklady a další materiály. Pro užití ve vnitřních i vnějších prostorách.

Nejúčinnější…

Nejúčinnější prostředek trvalé ochrany proti mikrobiálnímu napadení s certifikátem na přímý styk s potravinami na trhu. Nátěr vyvinutý speciálně i pro aplikace v potravinářských a zdravotnických provozech. LSG je taky aplikovatelný na vápenocementové omítky, dřevo, OSB desky, umakart, disperzní, silikátové barvy, betony, keramické obklady a podobné materiály.

Někdy se stane, že je plíseň velice rozšířená, tak je třeba, aby byla zeď nejdříve mechanicky ošetřit a poté dát nový nátěr a až poté dát protiplísňový nátěr LSG. Pro více informací o jejich službách se podívejte na jejich webovky. Zjistíte, že toho nabízí opravdu hodně a vše realizují nejen po celé České republice, ale i na Slovensku, v Německu a v Rakousku. A SERVIS LIPKA, s.r.o.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *