Když už je to potřeba, tak pořádně

2708 0
Mytí fasády Praha

Neznám nikoho, kdo by si uměl sám poradit s čištěním fasády, a to zvlášť v případě, pokud se vám na ní třeba udělá plíseň. Minimálně my jsme si s tím opravdu poradit nedokázali. My jsme potřebovali vyčistit fasádu našeho fast foodu Ta černá špína vypadala děsně a plíseň zrovna tak. A něco takového na potencionálního zákazníka rozhodně dojem neudělá, zvlášť když prodáváte jídlo.

Snažili jsme se to vyčistit, ale vůbec nám to nešlo. Vůbec jako vůbec. A protože my jsme se o to postarat nedokázali, tak jsme hledali někoho, kdo by se o to postaral. A museli jsme hledat na internetu, protože jsme nikoho neznali. A objevila jsem firmu, která se o všechno postarala. A mluvím o Mytí fasády Praha, která nabízí službu odstraňování plísně, která zahrnuje kompletní servis v odstranění plísní, řas, hub, sanitrů, výkvětů a jiných mikroorganismů z jakéhokoli povrchu.

Jejich…

Jejich antimikrobiální působení LSG je založeno na principu změny iontové rovnováhy v buněčné stěně mikroorganismu. I velmi krátký kontakt buněčné stěny s ošetřeným povrchem způsobí lokální změnu v koncentraci důležitých iontů a nitrobuněčný tlak způsobí její roztržení. Na povrchu chráněném nátěrem proti plísním LSG nemají plísně, bakterie, houby ani kvasinky vůbec žádnou šanci přežít.

Pro buňky vyšších organismů je 100% bezpečný. Životnost nátěru se totiž pohybuje ve 100 % dle klimatické námahy 4-6 let. Díky němu jsme zajistit, že se vaše problémy s plísní staly minulostí. K tvorbě plísně totiž stačí opravdu málo a ani se nenaděje, a už ji můžete mít na vaší zdi či nábytku. A to pozor, nejenom na vaší venkovní zdi, kde je výskyt plísní přece jenom častější, ale i ve vaší domácnosti. A proto je lepší si ten nátěr opatřit jako prevenci.

My…

My se s plísněmi potýkat museli a říkám vám narovinu, sranda to není. Běžné čisticí prostředky se o to většinou nedokážou postarat, vždy se jedná pouze o krátkodobé řešení. A tak bylo potřeba vyhledat profesionály. A pomohli nám s tím právě lidi z A SERVIS LIPKA, s.r.o. Střecha je opět v pořádku a díky nátěru LSG bude v pořádku několik let.

A protože je snadné, aby se vám plíseň udělala i vevnitř, tak jsme si nátěr nechali dát i dovnitř. Pro jistotu. Těmto věcem je skutečně lepší předcházet. Ušetříte si tím tak nervy a i peníze. Tato firma realizuje své služby nejen po celé České republice, ale i na Slovensku, v Německu a v Rakousku. Podívejte se na jejich webové stránky, určitě tam najdete vše, co byste mohli potřebovat.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *