Máte s kým, ale nemáte kde? V Bratislave žiadny problém!

128254 0

Možno ste sa už tiež ocitli v situácii, že ste mali chuť, bolo aj s kým, no jednoducho nebolo kde! Možno bolo doma plno, alebo ste len zatúžili trošku si okoreniť svoj intímny život. Alebo ste práve na služobnej ceste a naskytla sa vám výborná príležitosť trošku si užiť! Ak ste práve v Bratislave, možno by ste mohli vyskúšať hodinový hotel. Nie je to len miesto určené na úlety. Hodinový hotel Bratislava je proste miesto, kde máte súkromie za každých okolností.

hodinovy hotel

Hodinový hotel. Prečo áno?

Predstavujete si hodinový hotel ako miesto, kam by ste nikdy nevkročili? Tak to vás radi vyvedieme z omylu. Náš Hodinový hotel v Bratislave sa od klasického hotela naozaj veľmi nelíši. Čo sa týka zariadenia, je na vysokej úrovni. Čistota, dobré vybavenie, perfektné služby a všetko, čo potrebujete pre vaše intímne chvíle. To vám hodinový hotel dokáže za každých okolností ponúknuť. A ešte niečo navyše.

  • Diskrétnosť. Či už hotel vyhľadáte z dôvodu „úletu“ alebo si len chcete spestriť chvíle s partnerom alebo partnerkou, je len na vás. Personál hotela to v žiadnom prípade nebude zaujímať a môžete si byť istí, že diskrétnosť je tu zaručená.
  • Okrem tradičného vybavenia izby ako je posteľ, televízia, DVD prehrávač, rádio, či pohovka, je súčasťou vybavenia aj klimatizácia a kúpeľňa.
  • Čistota. Dbáme o to, aby sa u nás klienti cítili naozaj dobre a aby sa sem radi vrátili. Preto je čistota na prvom mieste.
  • Môžete prísť kedykoľvek. Tradičné hotely majú spravidla pevne stanovený check-in. No sem môžete prísť vtedy, keď to práve potrebujete. Vďaka nepretržitej 24-hodinovej prevádzke sme vám vždy k dispozícii.
  • Platíte len za hodiny. Plánujete sa zdržať len hodinku? Tak zaplatíte len základnú sadzbu. Samozrejme, môžete sa rozhodnúť, že si intímne chvíle predĺžite a doplatiť si ďalšiu hodinku, či dve.
  • Prinesieme vám drink. Ak zatúžite trošku sa „schladiť“, môžete si objednať alko alebo nealko drink priamo na izbu.
  • VIP klientov si vážime. A s radosťou im poskytneme zvýhodnené sadzby.

Zabudnite na zadné sedadlá auta, či opustenú lavičku v parku. Užívajte si na úrovni! Iste uznáte, že hodinový hotel vám poskytne všetko, čo potrebujete pre nerušené intímne chvíle vo dvojici (alebo v trojici?). S kým, ako často a kedy sa rozhodnete si tu užívať, je len na vás. U nás budete v bezpečí a môžete sa nerušene oddávať radovánkam!

Zdroj obrazok: www.hourlyspaces.com

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *