Přirozený lidský přístup a skvěle odvedená práce je pro „Strojové čištění koberců Ostrava“ samozřejmostí

6171 0
čištění koberců, sedaček Ostrava – Nová Karolina

Pořídili jsme si s manželem krásný koberec do jídelny, po určité době jsme ale zjistili, že koberec v jídelně není nejideálnější řešení. Je to logické, kdy nejčastěji se stává, že vám jídlo spadne na zem, ukápne, něco se převrhne? Samozřejmě při jídle u stolu (případně v kuchyni při vaření, ale tam koberec naštěstí nemáme).

čištění koberců Ostrava recenze

Na koberci se už tedy objevilo pár skvrnek…

Na koberci se už tedy objevilo pár skvrnek a my jsme přemýšleli, co s nimi udělat. Čistit koberec ručně jsme si netroufali, příběhů o tom, jak se může koberec nesprávným čištěním poškodit, jsem už pár slyšela. Původně jsme měli v plánu, že si po určité době najmeme firmu, která nám provede pravidelné čištění koberce, jako takovou preventivní údržbu, aby se nám koberec zachoval, co nejdéle krásný, čistý a v dobrém stavu. Kvůli skvrnám jsme se rozhodli firmu povolat o něco dřív, než jsme měli původně v úmyslu.

Už při kupování koberce jsme si vyhlédli firmu A SERVIS LIPKA, čištění koberců, sedaček Ostrava-Proskovice. Zaujaly nás její výsledky, spokojenost zákazníků a flexibilita ve všech směrech. Nechtěli jsme si objednat někoho, kdo pojede přesně podle manuálu, ale pružnou firmu, se kterou se budeme moct na všem domluvit jako lidi. A takový se nám A SERVIS zdál být.

Naši domněnku potvrdila hned první komunikace s firmou, ze které jsme měli velice dobrý pocit, umocnili ho později pracovníci, kteří k nám byli na čištění koberce vysláni. Nesnažili se nám nakukat nějaké nesmysly o zázračnosti jejich čištění, ale prostě se pustili do práce, která mluvila za ně. Když nás něco zajímalo, ochotně nám podle pravdy odpověděli.

čištění koberců Ostrava cena

Čištění dopadlo podle našich představ, koberec vypadal nádherně, skvrnky zmizely a s pracovníky jsme se rozloučili v přátelském duchu.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *