Frekvenčný menič Kinedrive Standard

2963 0
frekvenčný menič 0.75kw

Hľadáte univerzálny, integrovaný frekvenčný menič, ktorý sa vyznačuje jednoduchým ovládacím systémom? Všetky meniče sú priamo prispôsobené zákazníkom,  vyvinuté na dlhoročných skúsenostiach a požiadavkách klientov.

Frekvenčný menič Kinedrive Standard E 550 je priamo vyrobený pre všetky menované účely. Vždy je pripravený a naprogramovaný pre rýchle využitie po zapojení do elektrickej siete.  Frekvenčný menič môžete ovládať z prístroja, alebo na diaľku. Na spustenie stačí stlačiť START, kde si sám zrýchľuje alebo spomaľuje elektromotor.

Využitie je všestranné pri vzduchotechnike, textile, čerpadlách, brúskach a odstredivvých strojoch, frézách, rezacích strojoch. Podľa využitia môžete zistiť, že meniče Kinedrive Standard sú dokonalé vyvážené na spoluprácu s elektromotormi.  Najhlavnejšie a najdôležitejšie funkcie sú VVVF vektorový algoritmus napätia, čas zrýchlenia a spomalenia, automatická regulácia napätia pre elektromotory. Turbo efekt zvýšenia točivého momentu motora, možnosť naprogramovania zapínania a vypínania v rozličnom čase, ochrana proti prepätiu a podpätiu, kvalitné digitálne vstupy a výstupy. 

Frekvenčné meniče Kinedrive Standard nie sú len o veľkom množstve funkcií, ale aj o bezkonkurenčnej kvalite dodania a dobrej cene.  V ponuke je množstvo druhov E 550, V350, V560, L 1000 a Kinedrive DC. Typy KineDrive frekvenčné meniče sú blízko späté so spoločnosťou Vybo Electric, určené na využitie v továrenských systémoch a priemyselných aplikáciách. Vybo Electric pri kombinácii s motormi typu Kinetics LV umožní spoločnosti dodávanie kompletného pohonu na presné priemyselné aplikácie.  Vybo Electric dodáva svoje produkty a výrobky do celého sveta podľa špecifikácie objednávky.

Naši špecialisti predaja a technici vedia okamžite riešiť havarijné situácie 24 hodín denne a 365 dní v roku. Všetky naše frekvenčné meniče, elektromotory a prevodovky sú dostupné skladom.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *