Mytí oken v městské nemocnici. Výškové práce Brno

1711 0
stierky na okno

Prostory naší nemocnice potřebují opravdu kvalitní služby co se týká čistoty a úklidu pokojů a příslušných místností.

Zaměstnaný personál má dost svých povinností, uklízí hlavně ordinace, chodby nemocnice, sociální zařízení a pokoje pacientů. To je jejich každodenní poviností a náplň práce.

V budově je ovšem hodně proskleněných stěn, chodeb a skleněných výplní, které dělí různá oddělení nemocnice. A právě všechny tyto proskleněné plochy musí být co nejčastěji umývány. Jak je známo, na skle je vidět každý sebemenší nedostatek a naše vedení si právě na toto potrpí.

Profesionální mytí oken v Brně

Denní úklid…

Denní úklid, je tedy na našich zaměstnancích, ale abychom jim jejich práci usnadnili, zajistilo vedení nemocnice servisní cykly mytí u společnosti A SERVIS LIPKA s.r.o., mytí oken Brno. Jde o to, že 1x za 14 dní, našemu personálu vypomohou a skleněné plochy umyjí a vyleští, však na to mají také skvělý trik, metodu suchého leštění. Nepoužívají žádné leštící přípravky, ale pouze suchou plenu. Pracovníci této společnosti svou prací vůbec nenarušují chod nemocnice, pracují v dohodnutých termínech, které vyhovují hlavně našim potřebám.

Kvalitní mytí oken Brno

Služby této společnosti využíváme již delší dobu a nejen na mytí oken, ale objednáváme si i strojové čištění podlah. Firma u nás dokonce prováděla i postavební úklid, když jsme rekonstruovali dětské oddělení. Víme, že se na ně můžeme kdykoli obrátit a vždy budeme spokojeni.

Po dobu naší spolupráce nebyl nikdy žádný problém. Je znát, že zaměstnávají pouze vyškolené a spolehlivé pracovníky. Kvalitní čistící chemie je samozřejmostí a šikovné ruce k tomu jsou k nezaplacení. Mytí oken Brno.

Spolupráce naší nemocnice s firmou A SERVIS LIPKA s.r.o. je na té nejlepší úrovni a mohu každému jen doporučit !

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *