Poctivé a pečlivé umytí oken nám zajistili „Práce ve výškách Brno“

1499 0
kvalitní mytí oken Brno

mytí oken ve výšce Brno

Světlík našeho činžovního domu už si delší dobu říkal o důkladné umytí, ale nikdo se k tomu neměl. Taková práce se nedá zvládnout jen tak ze žebříku, potřebujete na to lepší vybavení a schopnost udržet se ve výšce – mytí oken Brno. Ani se nedivím, že se do jeho umytí nikdo moc nehrne. Myslím, že od té doby, co byl dům někdy v první polovině minulého století postaven, se skla světlíku mnohokrát neumyla.

Jenomže teď už byla skla vážně hrubě znečištěná a bylo třeba je umýt. Se všemi nájemníky jsme se shodli, že se složíme na úklidovou firmu, která se mytím ve výškách zabývá, zvládne i náš světlík a nebude se bát zašlé špíny.

Jeden z nájemníků nám dal tip a kontakt na A SESRVIS LIPKA, s.r.o., mytí oken Brno,  který zajišťuje úklid u něho v práci. Všichni si tuto firmu moc pochvalují, stará se jim i o mytí oken a nejsou s tím sebemenší problémy. Protože nám šlo především o to, abychom vybrali spolehlivý servis a ne nějaké podvodníky, kontakt jsme si rádi vzali.

 

Komunikace s touto firmou byla velice příjemná

Komunikace s touto firmou byla velice příjemná, na všem potřebném jsme se domluvili velice rychle, s domluvou termínu nebyl problém. Mycí četa, která k nám potom dorazila, byla parta dobře naladěných, milých chlapíků. Měli s sebou horolezecké vybavení, se kterým jim to opravdu šlo. Byl zážitek je pozorovat, i některé děti z domu se šly na typrofesionální mytí oken Brno kaskadéry podívat. Pánové se sice věnovali hlavně mytí oken, ale zvládali při tom vtipkovat s dětmi a odpovídat na naše případné dotazy. Myslím, že dokonce i pro ně to byl příjemně strávený čas.

Světlík byl perfektně čistý a krásně se lesknul, protože ho mycí četa na závěr pečlivě leštila hadry. Nepoužili žádná leštidla, všechno zvládli poctivým pulírováním. Prostě krásná, poctivě odvedená práce.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *