Pomoc od profesionálů. Mytí oken i ve výškách v Brně

1618 0
Mytí oken Brno

Jsem lékařka a pracuji na dětském oddělení. Práce s dětmi je pro mě vším. Obzláště kouzelné úsměvy, uzdravených dětí, vám dávají energii, po celý uspěchaný den.

Dětské oddělení je moc hezky upravené. Aby se tady našim malým pacientům líbilo a nebylo jim smutno, snažíme se vytvořit příjemné prostředí. Pokoje udržuje v čistotě nemocniční personál a dohlíží na každodenní úklid pokojů. Mytí oken Brno.

Profesionální mytí oken v Brně

Máme tady, ale i místnost, kam si děti, kterým se již ulevilo od bolesti, chodí hrát. Dochází k nám i paní učitelka a ti, kteří mají zájem, aby ve škole moc látky nezameškali, se sem chodí učit. Místnost je vybavena veselým, barevným nábytkem a malířské výtvory malých pacientů, zdobí stěny pokoje. A samozřejmě i tato společenská místnost musí být v naprostém pořádku a čistotě.

Na pomoc nám jezdí…

Na pomoc nám jezdí i firma A SERVIS LIPKA s.r.o., mytí oken Brno. Na mytí oken a čištění koberců, má tato firma své specialisty a profesionály, kteří odvádí svoji práci velice dobře a kvalitně.

Jak nejlépe umý okna bez šmouh?

Koberce čistí již novou technologií. Využívají hloubkové, strojové čištění za pomoci kotoučového stroje. A kvalitní chemie, kterou používají, má příjemnou vůni a síla tohoto přípravku koberce zbaví nečistot, případných skvrn, ale i alergenů.

Nejprve strojem, s rotačními kotouči, vpracovali již zmíněnou čistící kosmetiku hluboko do struktury koberce. A potom, za pomoci, výkonného tří motorového vysavače, vysáli veškerou nečistotu a vlhkost. Koberec byl čistý a vydezinfikovaný a jeho struktura byla již na omak jemná a provzdušněná. Mytí oken Brno.

Jsem ráda, že nám A SERVIS pomáha vytvořit příjemné a zdravé prostředí pro naše malé pacienty a tímto jim děkuji za sebe i za ně.

 

 

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *