Riešite problém s čistením kobercov a čalúnenia? Profesionálne čistenie, tepovanie Spišská Nová Ves

1614 0
Tipy a triky na čistenie kobercov Michalovce

Tepovanie sedačiek a gaučov Tiež máte doma staré, ušpinené koberce, na ktoré už nič nepomáha? Koberce, na ktoré sami nestačíte a neviete si s nimi rady? Ak áno, našla som riešenie a chcela by som sa s ním podeliť. Bývam sama s dvoma mačkami a jedným psom, takže je jasné, že koberec, ktorý mám v obývačke dostáva zabrať. Všade samé chlpy a špina z labiek boli zanesené hlboko v koberci a aj napriek tomu, že som sa snažila akokoľvek, nemohla som tieto nečistoty z koberca dostať preč. Napadlo ma teda, že si na túto prácu nechám zavolať profesionálnu firmu, ktorá už bude vedieť, čo s tým.

Na internete som hľadala podľa rôznych recenzií…

Na internete som hľadala podľa rôznych recenzií a ohlasov spokojných zákazníkov. Najlepšie mi vyšla firma A SERVIS LIPKA s.r.o., čistenie kobercov Spišská Nová Ves. Tak som neváhala a skontaktovala ich. Nakoniec som ďakovala, že som narazila práve na túto firmu. Poviem Vám prečo. Už hneď pri prvej komunikácii boli veľmi ústretoví, snažili sa mi vyhovieť s termínom, kedy by ma mohli navštíviť, ihneď ma povedali orientačnú cenu a aj postup, ako bude prebiehať čistenie koberca. Potom nastal deň ich návštevy, keď sa ihneď po včasnom príchode pustili do práce a koberec začali čistiť pomocou strojovej, hĺbkovej metódy za použitia kotúčového stroja a kvalitnej chémie. Čistenie, tepovanie koberca s dlhým vlasom

Onedlho bol koberec dôkladne vyčistený, zároveň ho vydenzifikovali, zbavili akýchkoľvek nežiaducich mikroorganizmov a navrátili mu pôvodný vzhľad a farbu, ako keby bol práve kupovaný. Za mňa teda veľká spokojnosť, netušila som, že výsledok bude až tak dokonalý. Je vidieť, že to nerobia prvýkrát a vedia ako na to. S firmou A SERVIS LIPKA bola veľmi príjemná spolupráca, ako v rámci komunikácie, tak predovšetkým v ich výslednej práci. Určite odporúčam a dúfam, že si aj naďalej udrží úroveň.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *