Škvrna od nutely nie je problém pre chemické čistenie kobercov Trnava

1917 0
Tepovanie, čistenie kobercov a čalúnenia

Skoro väčšina z vás kto má deti zažila, keď sú hlavne malé a v dome alebo byte alebo kdekoľvek je koberec, je to zlé. Bohužiaľ, ja mám extra vydarených expertov na robenie malérov. Takže sa mi teraz nedávno stalo, že mi rozmazali nutelu po koberci aj s maslom. Keď sm to videla, myslela som, že ich zaškrtím. Ale čo už robiť, najskôr som pomyslela na to, že sa to budem snažiť sama vyčistiť, ale veľmi rýchlo ma to prešlo.

čistenie kobercov Trnava Nakoniec som sa rozhodla, porozhliadla sa na internete po nejakej dobrej upratovacej firme na čistenie kobercov v Trnave. Vybehla mi celkom dosť veľká ponuka firiem, čo som ani nečakala, tak som začala porovnávať ich služby a ceny. Definitívne sa mi najviac zapáčila firma A SERVIS LIPKA s. r. o., čistenie kobercov Trnava, ktorá sa zaoberá strojovým čistením kobercov. A na svojich stránkach má mnoho spokojných zákazníkov a kladných hodnotení.

 

 

Na centrále som si dohoda termín…

 

Na centrále som si dohoda termín čistenie koberca a vyšli mi v ústrety bez problémov. V dohodnutý čas prišli praovníci firmy a najskôr si obzreli, ako je veľký koberec, mieru znečistenia, aby vedeli koľko a akú chémiu majú namiešať. Naniesli chémiu priamo na škvrnu a po celej dĺžke koberca, ktorá sa musela nechať nejakú dobu pôsobiť pre správny efekt čistenia. Pôsobí zároveň dezinfekčne, viaže na seba všetku špinu a ničí všetky mikroorganizmy v koberci. Týmto som bola naozaj potešená, pretože  keď má človek malé deti a poprípade do toho aj nejaké to zviera, je to nesmierna výhoda.

Po uplynutí doby pôsobenia chémie začali koberec kefovať ťažkým kotúčovým strojom, za ktorým vznikala pena s naviazanou špinou. Až došli na jeho koniec, pustili vysoko účinný turbo Tepovanie sedačiek a gaučov vysávač, ktorým odsali všetku penu z koberca.

Škvrny zmizli a koberec sa krásne rozjasnil a voňal. Strojové čistenie bola správna voľba. Pokiaľ sa mi opäť v budúcnosti stane nejaký malér na koberci, už viem, na koho sa obrátiť. Týmto by chcela firme A SERVIS poďakovať za ich perfektne odvedenú prácu a všetkým vrelo odporúčam ich služby.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *