Nano impregnáciu okien je výhodné aplikovať na okná a presklené steny umiestnené na nedostupných miestach.

1815 0
výškové práce

S manželom sme sa rozhodli zariskovať a pozvať si upratovaciu firmu na umývanie okien. Skúsili sme to s firmou A SERVIS LIPKA s. r. o. výškové práce Bratislava. Potrebovali sme vyriešiť hlavne vyčistenie schodiskových okien, ktoré sú v nedostupnej výške a nedajú sa otvárať. Preto sme si vo firme dohodli aj impregnáciu na sklá GLP, ktorú sme na tieto okná nechali naniesť. Uľahčí nám to starosti s ich údržbou. Sú ťažko dostupné a vďaka impregnácii, ktorá odpuzuje nielen vodu, ale aj prach, vydržia dlho čisté.

Umývanie vo výškáchImpregnácia alebo GLP ochráni sklenenú plochu pred znečistením tak dobre, že okná nemusíme čistiť ani po pol roku. Všetok prach a nečistoty nám teraz spláchne iba dážď, pretože nečistota sa na skle tak neusádza. V jari plánujeme touto impregnáciou ošetriť i presklenú verandu, keďže je vo výške, ktorú naše deti a pes dokážu bezproblémov dosiahnuť. A tým pádom aj zašpiniť sklá tak, že ich musím takmer každý týždeň umyť a preleštiť.

 

 

S impregnáciou GLP…

 

S impregnáciou GLP mi bude stačiť sklá len pretrieť mokrou handrou a nemusím nič pracne leštiť. Som veľmi rada, že sme firmu A SERVIS Lipka vyskúšali. Ušetrila mi veľa práce. Vďaka zamestnancom firmy A SERVIS LIPKA sa naše okná lesknú z oboch strán a parapety žiaria čistotou a to všetko len za krátky čas. Pre mňa je to až neuveriteľné, keďže som sa s umývaním 12 veľkých okien v našom dome vždy drela celý deň.

Na umývanie mali profesionálne prípravky a na aplikáciu GLP špeciálne leštiace pomôcky. Počas umývania okien sme s pracovníkmi A SERVIS LIPKA prehodili pár slov a pýtali sa aj na ďalšie činnosti, ktoré táto upratovacia firma ponúka. Na moju radosť  som zistila, že realizujú i hĺbkové čistenie kobercov. Keďže máme takmer v každej izbe koberec, ktorý potrebuje dôkladné vyčistenie, túto službu v blízkej budúcnosti tiež využvýškové práce Bratislava

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *