Nechcete už umývať okná, aplikujte nano impregnáciu na sklo. Práce vo výškách Košice

1818 0
Výškoví špecialisti | Práce vo výškach s použitím horolezeckej techniky

Dobrý deň, s manželom máme rodinný domček s malou zimnou záhradou a keďže už nie sme najmladší, naše okná bolo, rok za rokom, čoraz ťažšie udržiavať čisté. Každý rok som sa s oknami  trápila minimálne dva dni. Tento rok sa manžel rozhodol osloviť známu firmu A SERVIS LIPKA, s. r. o., výškové práce Košice, aby nám na zimnej záhrade prišli umyť sklá. A zároveň na ne nechal aplikovať aj impregnačný nano náter Glassprotect GLP. Ich tím prišiel so svojím vybavením v dohodnutý termín.

výškové práce Košice Sklenený plášť zimnej záhrady, ktorá je teraz nádherne čistá a bez šmúh, dokonale vyčistili pomocou vysokozdvižnej plošiny. Mala som obavy, ako sa dokážu vyhnúť stromom, ktoré sú priľahlé k zimnej záhrade. Ale chlapci z A SERVISU si veľmi šikovne poradili.  Pracovníci firmy boli vo svojej profesii veľmi zruční a sklá zvládli umyť v krátkom čase a bez šmúh. Keď sme videli, ako im práca ide krásne od ruky, využili sme pracovníkov firmy i na umytie okien v našom dome. Okná sú krásne lesklé i po nejakej dobe.

 

 

Ich spôsob čistenia…

 

Ich spôsob čistenia je úplný zázrak, nerobí ťahy po leštení a sklá sú nádherne lesklé a to i po dlhšej dobe. Musím povedať, že impregnácia na zimnej záhrade funguje úplne úžasne. Sklá sú stále ako čerstvo umyté a nie je na nich usadený prach. Chlapci z firmy A SERVIS LIPKA nám povedali, že čistia i koberce kotúčovým strojom, a tak sme sa dohodli ešte raz. Nie na okná, ale na koberce. Náš Čistenie fásád, umývanie okien, výškové práce Bratislavadom sa snažíme udržiavať v čistote, ale i keď sme koberce klasicky tepovali. Získali zašlý vzhľad, keďže sa nám nikdy nepodarilo vyčistiť koberce do hĺbky.

Firma A SERVIS LIPKA dala opäť všetko do poriadku. Som naozaj potešená, že stále existujú zodpovedné spoločnosti, po ktorých zostane skvelý výsledok. Ich službu umývania okien s následnou impregnáciou nano náterom Glassprotect  ̶  GLP/Bratislava a čistenie kobercov určite využijeme opäť v budúcom roku.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *