Luxusné bazény – čo by ste mali vedieť?

2545 0
luxusny bazen

Túžite po luxusnom bazéne, ktorý by nádherne dopĺňal exteriér vašej rodinnej vily? Alebo vlastníte prvotriedny hotel a chceli by ste hosťom dopriať špičkové služby trebárs vo forme relaxu v bazéne? V tom prípade siahnite po kvalitnom riešení, ktoré splní očakávania aj tých najnáročnejších klientov!

Špičková technológia – revolúcia na slovenskom i zahraničnom trhu!

Aj vás už dávno omrzeli plastové bazény osadené do železobetónovej stavebnej konštrukcie? Vôbec sa vám nečudujeme! Dnes sú kladené omnoho vyššie nároky na bazény, predovšetkým vtedy, ak ho chcete umiestniť do hotelu v Tatrách či rekreačného ubytovacieho komplexu v Terchovej. Špičkou na slovenskom, ale i zahraničnom trhu je technológia Myrtha Design, ktorej podstata spočíva v lepšom riadení fázy návrhu, vyššej rýchlosti výstavby, zachovaniu voľnosti tvarov a rozmerov a bezpochyby i bezkonkurenčnej kvality! Výhodou je, že luxusné bazény predstavujú dokonalú kombináciu atraktívneho vzhľadu a perfektného technologického zázemia, vďaka ktorým sa stali najsilnejšou výhodou hotelových zariadení, ktoré si udržali a získali nových klientov práve vďaka tomuto skvelému riešeniu! Už dávno neplatí, že bazén slúži výhradne na plávanie. Práve naopak! Ľudia hľadajú ubytovanie, kde môžu nielen prespať, ale predovšetkým si oddýchnuť a načerpať potrebnú fyzickú i psychickú silu v bazéne.

Základom je spoľahlivá firma s dlhoročnou tradíciou

Určite mi dáte za pravdu, že investícia do bazénu je nemalá čiastka, a práve preto je dôležité, aby ste zvolili spoľahlivého predajcu s dlhoročnou tradíciou. Výhodou je, ak má vlastného projektanta a architekta, ktorí vám pomôžu detailne vypracovať projekt a v konečnom dôsledku i poradiť s akýmikoľvek nezrovnalosťami. Všímajte si referencie od ostatých zákazníkov, dbajte na použité materiály či servisné služby, keďže aj takéto, možno na prvý pohľad „detaily“, dokážu veľa napovedať!

 

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *