Strojové čištění na Praze 10, odstranilo z koberce i čokoládové těsto

1220 0
Čištění koberců Praha 10

jak vyčistit koberecSvého času jsem v rámci – nechtěně vyslechnutého dámského rozhovoru – zaznamenal velice zajímavou charakteristiku koberců. Jelikož jsem v této oblasti profesionálem, který se odbornému čištění a ošetřování koberců věnuje již velice dlouho, tak přiznávám, že mne skutečně zaujala.

Při specifické výměně názoru právě říkala jedna dáma druhé, že s kobercem někdy zažívá až schizofrenické pocity. Bez koberce by prý byl prostor bytu dokonale sterilní a děsivě prázdný. Je si ovšem také dobře vědoma, že musí dávat neustálý pozor, aby se koberec nestal obětí rozlité kávy, nějaké mastnoty nebo chemikálie.

Čekal jsem jak to skončí, ale tolik důvěry v profesionální čištění koberců jsem nepředpokládal. Druhá dáma s velkou úlevou v hlase oznámila své přítelkyni, že ona tento problém vyřešila jednou  provždy, a to díky úklidové společnosti A SERVIS LIPKA. Musím uznat, že mne její slova velice potěšila, neboť v této firmě pracuji již nějaký ten pátek, a pochvala takového kalibru udělá dobře každému.

Mezitím…

čím vyčistit koberecMezitím se obě ženy zvedly a nečekaně odešly. Měl jsem tak – alespoň několik minut – vzácnou příležitost, vše pomalu a soustředěně vstřebat. V duchu jsem si opakoval několik zásadních myšlenek spojených s naší firmou A SERVIS LIPKA, kde se také – kromě mnoha dalších úklidových a čistících činností – věnujeme právě odbornému čištění koberců.

Ať si říká kdo chce co chce, ale právě čištění koberců není zrovna příjemné trávení volného času. Není přitom podstatné, zda-li mluvíme o domácnosti, firmě nebo úřadu. Vždy se jedná o pořádnou „fušku,“ a to se vším, co k ní patří. Namátkově můžu jmenovat – otlačená kolena, ruce neustále namočené v saponátu, tvrdý nepoddajný kartáč, doslova únavný postup a nakonec zcela nejistý výsledek…

Naštěstí dnes již jsou k dispozici odborné firmy, mezi které patří i ta naše, tedy A SERVIS LIPKA, které se těmto namahavým pracem věnují profesoinálně již dlouhá léta. A právě profesionální čistící a úklidové firmy zvládnou vyčištění koberců na mnohem vyšší úrovni, kvalitněji, rychleji, ale hlavně klient se přitom za žádných okolností fyzicky neunaví.

Když…

hloubkové čištění kobercůKdyž o tom dále přemýšlím, je potřeba tento obecný úvod navést tím správným směrem. Otázky kvality, odbornosti a dobrého výsledku by se měly posuzovat nanejvýš ostražitě. Stále platí a platit bude, že není firma jako firma! Kromě toho existují různé čistící metody – proto by měl zákazník mít alespoň základní představu o tom, co  skutečně od práce profesionálů očekávat.

Mezi nejčastěji využívané metody a čistící postupy, kterými disponuje úklidový trh služeb, patří extrakční čištění koberců, hloubkové strojové čištění koberců a rovněž tzv. suché čištění. Právě s touto „trojicí řešení“ se klient setkává určitě nejčastěji.

Nechci v tomto tématu předbíhat, ale z pohledu celkové kvality a špičkového výsledku by se měl zákazník zaměřit na skutečnost, že nikoliv každá profesionální firma dokáže vyčistit koberec kvalitně a ke spokojenosti klienta. Každý nedisponuje dostatečnou odborností, kvalitní technologií ani praktickými zkušenostmi, aby spolehlivě dokázal vrátit koberci čistý a svěží vzhled, a přitom mu žádným způsobem neublížil.

Pokud…

strojové čištění kobercůPokud se jedná o naši společnost A SERVIS LIPKA, svým klientům poskytujeme služby právě s vydatnou pomocí strojové hloubkové metody. A jelikož se v oblasti čistících a úklidových služeb pohybujeme již více jak dvacet let, máme se strojovým čištěním koberců skutečně komplexní, téměř nepřeberné množství zkušeností.

S námi odvedenou odbornou prací jsou dnes a denně spokojeni zákaznící jak u nás doma, tak také na Slovensku, v Rakousku nebo Německu. Dobré jméno nám získala nejen trvalá a vysoká kvalita, ale i neustálý důraz na využití moderních technologií a špičkové chemie. Skutečný pilíř našich trvalých úspěchů ovšem tvoří naši skutečně odborně vyspělí pracovníci.

Pokud chceme být opravdu spravedliví, tak asi toho nejpracovitějšího, a přitom nejspolehlivějšího pomocníka najdeme v úžasně výkonném jednokotoučovém stroji. Toto výjimečné strojní zařízení dokáže odstranit fleky a skvrny z jakéhokoliv druhu koberce.

Dvacet…

cena čištění koberceDvacet let je příliš dlouhá doba. Během tohoto období se naše úklidová společnost A SERVIS LIPKA nevěnovala pouze kobercům a jejich ošetření. Realizujeme rovněž komplexní čistící a leštící práce oken, výloh, prosklených fasád, těžko přístupných a případně atypických stěn, stejně tak i práci ve výškách, či odborné odstraňování graffiti, různých druhů plísní apod.

Kromě toho nabízíme našim klientům odbornou údržbu a čištění různých druhů dlažeb, linolea, vinylu, plovoucích nebo litých podlah, betonových i kameninových povrchů. Pochopitelně, všechno na nejmodernější profesionální a odborné úrovni.

Denně se snažíme udržovat úzký kontakt s technickým a technologickým vývojem – tedy s nejnovějšími poznatky v úklidové oblasti služeb. Naše řemeslné a odborné služby jsou vždy aktuální a progresivní. Jinak řečeno – nečekáme se založenýma rukama až příjde vývoj k nám, naopak, sami mu kráčíme aktivně vstříc!

Pracovníci…

kvalitní čištění kobercePracovníci úklidové společnosti A SERVIS LIPKA, s.r.o., hloubkové strojové čištění koberců Praha, proto vždy svým klientům dokáží adekvátně poradit, ale zejména účinně a cíleně pomoci. Příkladem může být například i technologické porovnání způsobů čištění koberců. Pravdou je, že extrakční čištění je na rozdíl od hloubkové strojové metody o nějakou korunu levnější – ovšem, to je pouze jedna strana pomyslné mince.

Hloubková strojová metoda totiž dokáže ošetřit každý koberec skutečně do hloubky. Přitom velice kvalitně a dokonale. Navíc tato progresivní technologie koberec precizně dezinfikuje. Extrakční postup, tedy mokré čištění již patří minulosti. Jedná se o zastaralý, neúčinný a velmi málo efektivní systém. Jehož technologie čištění dokonce ohrožuje vzhled samotného koberce.

Iluzorní finanční úspory tohoto způsobu čištění, versus očekávaná výsledná kvalita, dokáže poté každému zákazníkovi pořádně zamotat hlavu…

Levné…

kde nechat vyčistit koberecLevné a příliš jednoduché řešení stojí klienta při konečném účtování neporovnatelně více, než-li částka, kterou by vydal za profesionální kvalitní výkon při samotném strojovém hloubkovém čištění.

Je určitě vhodné zdůraznit, že všechny technologie, které naše společnost A SERVIS LIPKA využívá v průběhu let své činnosti, dosud nikdy nezklamaly. Nevedly k problémům s dosahovanou kvalitou, termíny, konečným vzhledem, ani nikterak nepoškodily povrch čištěných koberců. Jedná se o ty nejpodstatnější a nejdůležitější informace. Smyslem a cílem každé naší realizované objednávky vždy zůstává maximální spokojenost klienta a dokonale čistý koberec.

Úklidové a čistící práce naší firmy vždy počítaly s výraznou a nenahraditelnou pomocí moderní a výkonné techniky. Je to právě ona, která nás trvale spojuje se světem progresivních technologií čištění. Proto také naše hloubkové strojové čištění bez zaváhání zvládne pomoc klientům i v těch nejtěžších podmínkách.

Pevným…

přípravky na čištění kobercePevným základem strojové čistící technologie vždy zůstává jednokotoučový stroj. Pokud se jedná o toto technické zařízení – představuje hmotnost kolem padesáti kilogramů, které při své každodenní práci dokonale využívá rotační kartáče. Tyto unikátní kartáče dokáží zcela spolehlivě a systematicky aplikovat čistící chemii až do samotné struktury koberce.

Při porovnání s extrakčním systémem, dokážeme s tímto prověřeným zařízením odstraňovat i ty nejhorší nečistoty a mnohaletou úporně zašlapanou špínu. Jistě, extrakční metoda rovněž nečistoty uvolní, ale v žádném případě nedisponuje technologickým ani výkonným potenciálem, který by špínu z koberce důkladně odstranil. Z pohledu klienta, ale zejména odborníka se jedná o nejpalčivější nedostatek procesu mokrého čištění.

Jednokotoučový stroj s rotačními kartáči společnosti A SERVIS LIPKA, vysoce účinná, přitom nadmíru šetrná chemie, ale zejména odborně zdatní a zkušení kmenoví pracovníci-profesionálové tak stojí u trvalých úspěchů hloubkové strojové technologie čištění koberců.

Díky našemu…

jak odstranit skvrny z koberceDíky našemu skvělému stroji proniká adekvátní chemický prostředek až do samotného nitra struktury koberce. Tento proces intenzivního a systematického čištění trvá v našem případě tak dlouho. Dokud z koberce neuvolníme i ty poslední zbytky nečistot.

Při tomto trpělivém a důkladném čištění se z koberce uvolní nejen veškerá i zašlapaná špína. Ale dojde ke spolehlivé likvidaci všech zdraví škodlivých látek, kterými jsou např. roztoče, alergeny a mnohé další mikroorganizmy. Každý koberec, který je vyčištěn a ošetřen strojovou hloubkovou metodou, je nejen perfektně čistý a nadýchaný, ale také dokonale vydezinfikovaný.

Zákazník tak dostává k používání všechny hygienické výhody čistého povrchu, které mu umožňují, aby si na takto, zdravotně nezávadné ploše mohly bezpečně hrát malé děti nebo zvířecí mazlíčci. Naprostou samozřejmostí jsou tyto mimořádné výhody každodenního využívání koberců, právě ve zdravotnických či sociálních zařízeních.

Díky…

pravidelná údržba koberce je potřebaDíky hloubkové strojové metodě se navíc dokáže každý vlas dokonale vyčištěného koberce  napřímit, a získat zpět svůj ztracený objem a hebkost. Jedná se o důležitou vlastnost, kterou ocení každý klient. Po strojovém odborném vyčištění zůstává povrch koberce krásně nadýchaný a hebký. Zcela spokojený zákazník získává skutečně reálný pocit, že jeho koberec je opět jako nový.

Na konečné kvalitě každého koberce, který čistí společnost A SERVIS LIPKA, se výrazně podílí ještě jedno důležité technické zařízení. Jedná se o extrémně silný a účinný třímotorový vysavač. Za přispění jeho úžasné sací síly – při plném respektování vysokých nároků na ochranu koberce – nemá sebemenší problém s dokonalým odstraněním veškerých uvolněných nečistot, zbytků pěny, a samozřejmě také s likvidací všudypřítomných alergenů a roztočů.

Velice silný průmyslový vysavač ovšem našim klientům nabízí ještě další zajímavé výhody. Díky trojici výkonných motorů dokáží odborníci úklidové a čistící společnosti A SERVIS LIPKA, s.r.o., Čištění koberců Praha 10 zcela precizně a do sucha odsát veškerou vodu a vlhkost z čištěné kobercové plochy. Jedná se bezesporu o výrazný příspěvek pro dosažení podstatně vyšší kvality vyčištění, a tím i spokojenosti zákazníka.

Nyní…

nejlevnější čištění kobercůNyní malé, ale velice důležité upozornění k extrakčnímu způsobu čištění a jeho kvalitám. Při tzv. mokrém čištění nasává koberec příliš velký objem vody. Zastaralý technologický systém extrakčního čištění ji ovšem nedokáže s dostatečnou efektivností odstranit. Proto dochází k nežádoucímu shromažďování značného množství vody a vlhkosti v nitru koberce.

Klient je tak donucen nedobrovolně čekat do té doby, dokud se voda z kobercové plochy i jejího nitra – přirozeným způsobem nevysuší. Již tento fakt představuje pro každého klienta silně omezující a mimořádně nepříjemnou zprávu. Z hlediska kvality čištění a pocitu komfortu se určitě jedná o velice negativní zjištění.

Je skutečně vážnou, až smutnou skutečností, že takové „povinné“ čekání má tak velké časové rozpětí. Dle konkrétních podmínek daného prostoru, se časový interval pohybuje v rozpětí tří až devíti hodin. Tato zkušenost již žádný další komentář nepotřebuje…

Aby…

čištění koberců v bytěAby všech těch nepříjemností nebylo málo, můžeme očekávat ještě další – vlastně to nejhorší překvapení. Značné množství vody, které je nezbytné při extrakčním čištění, vyplavuje na povrch koberce velké množství nečistot a zašlé špíny. Z určitého pohledu je to zcela v pořádku – ovšem v konečném důsledku se jedná o výrazný projev velmi špatné kvality a technologické nedokonalosti, která se plně projeví až nakonec!

Když konečně dojde k tomu, že ošetřený koberec je suchý, začne všechna ta špína a nečistoty vytvářet na kobercové ploše nevzhledné skvrny, fleky a mapy, což klienta musí zákonitě šokovat. Vždyť přece za své peníze právem očekával dokonalou čistotu a perfektní vzhled!

Bohužel, mnohokrát se stává, že pochopitelná reklamace končí novým vyčištěním. Víme o čem mluvíme, neboť naše společnost A SERVIS LIPKA byla již nesčetněkrát tím „záchranným týmem“ těchto selhání. Je třeba také dodat, že dát do pořádku takto „vyčištěný“ koberec, je mnohdy technologicky mnohem náročnější, než-li prvotní vyčištění. O zbytečných finančních nákladech a stresu se proto raději ani nezmiňujeme.

Závěrem…

doporučení na čištění kobercůZávěrem naší malé úvahy o možných způsobech vyčištění koberců jednoznačně vyplývá základní fakt. Hloubkové strojové čištění realizované společností A SERVIS LIPKA nabízí zákazníkům nesrovnatelně vyšší míru prokazatelných a očekávaných výhod. Můžeme zodpovědně jmenovat technologické jistoty a mnohem větší kvalitu dosaženého výsledku. Se zmiňovanou morálně a technicky zastaralou, přitom zcela neefektivní extrakcí se zkrátka nedá srovnávat nesrovnatelné… Pochopitelně, je zcela v režii každého klienta, které volbě dá nakonec přednost.

Nedávno dala naše zákaznice jednoznačně přednost naší strojové hloubkové metodě, přičemž se rozhodně nejednalo o náhodu. Měla totiž osobní zkušenost s extrakčním čištěním v domácnosti svých rodičů. Bohužel, jednalo se právě o již zmiňovaná negativní zjištění. Byl to pro mladou ženu pádný důvod k tomu, abychom se stali její jasnou volbou.

Vlivem chvilkové nepozornosti a všudypřítomné dětské hry, se jí na kuchyňský koberec vylilo čokoládové těsto na muffiny. Ač se snažila sebevíc, brzy pochopila, že hrubé čištění kobercovou plochu spíše poničí, než-li dá do pořádku. Oslovila proto nás a vsadila na strojové vyčištění.

Velice…rady jak vyčistit koberec

Velice rádi jsme mladé mamince s kobercem pomohli. Neboť je všem jasné, jak se takové těsto, kakao a tuk dokáže na vzhledu koberce podepsat. Mladá paní měla z výsledku naší práce ohromnou radost. Neboť koberec vypadal opět jako nový, a po muffinovém těstu nebylo nikde ani památky. Navíc celá kobercová plocha v kuchyni byla nadýchaná, krásná na pohled a svěží.

Bude nám velikým potěšením, pokud při nejbližší příležitosti zvolíte právě služby naší úklidové a čistící společnosti A SERVIS LIPKA. Již nyní vám můžeme zaručit, že s výsledkem práce budou spokojeni všichni – jak vaše koberce a celá domácnost, tak především vy sami, neboť pro naší firmu je každý zákazník vždy na prvním místě

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *