Pomocí strojové metody Brno odstraníte z koberce i výrazné a odolné skvrny

966 0
Recenze čištění koberce Brno

Zvykly jsme si se svou spolubydlící jíst v obýváku u televize, ale jednou se nám to pěkně vymstilo. Měly jsme k obědu zrovna guláš a kamarádce miska spadla na zem a jídlo se vyklopilo na zem. A asi si umíte představit, jak jsou skvrny od guláše viditelné. Snažily jsme se to vyčistit. Ale moc se nám to nedařilo. Hlavně jsme se bály, abychom čištěním koberec nijak neponičily, protože zařízení bytu bylo docela drahé a majitel nás upozorňoval na to, abychom nic nezničily, jinak že to budeme platit.

Takže jsme si na to museli najmout úklidovou firmu, pro nás to byla pořád levnější varianta než kupovat nový. Ale žádná jsme neměly s žádnou zkušenosti, tak jsme si každá sedla k internetu a hledaly nějakou firmu, která by se o to postarala. A nakonec jsme se všechny nezávisle na sobě shodly na úklidové firmě A SERVIS Recenze čištění koberce Brno. Všichni je totiž na internetu moc vychvalovali, tak jsme si říkaly, že to určitě nebudou vyhozené peníze.

A hlavně…

A hlavně jelikož jsme se na to skládaly, tak to bylo ve výsledku v pohodě i finančně. Zavolaly jsme jim a domluvily jsme si s nimi co nejbližší termín, aby tam ten flek byl co nejkratší dobu, kdyby náhodou přišel majitel, protože jednou za čas se vždycky staví. Naštěstí se jim to povedlo vyčistit a koberec dokonce vypadal líp jak předtím. A SERVIS LIPKA, s.r.o. čištění koberců využívá speciální kartáčovou metodu, která z koberců vytáhne veškeré nečistoty a jejich chemikálie krásně provoněly celý byt.

Skvrna od guláše zmizela, naprosto. Koberec krásně prokoukl a nepoznali byste, kde byl čištěný, odvedli opravdu vynikající práci. Tuto firmu můžeme všem tedy jedině doporučit, protože zaměstnanci byli velice milí a ochotní a byli i velmi opatrní ke všem věcem v bytě. Služby nabízí za cenu, která je ještě relativně dostupná, je to sice dražší, ale zase je ta služba výborná. Takže cena ji uzpůsobena tak, aby si službu mohl dovolit každý, kdo ji skutečně potřebuje.

Navíc…

Navíc většina levnějších firem stále používá extrakční metodu čištění a to rozhodně není řešení, všichni psali, že je to s tím dost katastrofa, ať si to nikdo neobjednává, opravdu na ni byly velké stížnosti. Takže jsme se raději obrátily na něco dražšího, kde jsme ale měly záruku, že to dobře dopadne. A také to dobře dopadlo. Takže za nás tuto firmu můžeme opravdu jedině doporučit, i když jsou trochu dražší.

Ta investice se rozhodně vyplatí. Zaměstnanci jsou navíc velice milí a ochotní a je s nimi perfektní domluva. Proto bychom chtěli firmu všem vřele doporučit. Nabízejí i další služby, což se určitě vyplatí vědět, protože když budeme potřebovat něco dalšího, tak už víme, na koho se obrátit.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *