Strojní čištění betonových podlah, impregnace dlažby a lité stěrky.  Voskování linolea Praha

848 0

S manželkou…

S manželkou máme to štěstí, že se nám oběma hodně daří práci, a předtím jsme tři roky žili a pracovali v zahraničí. Takže jsme si pak u nás mohli dovolit krásný velký dům s velkou zahradou. A s manželkou jsme vždy chtěli velkou zahradu s hezkým altánkem a máme tam i kamenné cestičky. A ty postupně začaly být docela špinavé, tak jsme si řekli, že si je necháme vyčistit od nějaké úklidové firmy. Ale nikdo z našich kamarádů a kolegů neměl se žádnou zkušenosti, alespoň ne dobré, tak hledání bylo na nás. Pátral jsem po internetových vyhledávačích a diskuzích po firmách, které by měly dobré reference. A narazil jsem na firmu čistící a impregnující Podlahy a ihned je kontaktoval. Na diskusních fórech o nich psali všichni dobře. Samá pozitivní recenze, takže jsem měl jistotu, že by to mělo dobře dopadnout. Řekl jsem jim své požadavky a zeptal se, zda kdy je možný nejbližší termín.

 

Byl jsem…

Byl jsem opravdu mile překvapen, protože mohli přijít hned za dva dny. Hned jak přijeli, na nic nečekali a pustili se do čištění. Podlahu nejdříve kvalitně vydrhli pomocí velmi účinné čistící chemie. Jakmile byl povrch důkladně vykartáčován, následovalo odsátí veškerých nečistot, mastnot a vlhkosti vysoce výkonným vysavačem, na kterém je napojena hubice s gumovými lištami. Poté podlahu ještě jednou namočili čistou vodou, aby se neutralizovala od zbylého chemického roztoku a nechali ji doschnout. Dále jsme se od nich dozvěděli, že kotoučový stroj, který pro strojové čištění podlah využívají, je jediným přístrojem, který dokáže detailně a generálně vyčistit jakýkoliv druh podlahy.

 

Tento…

Tento jednokotoučový stroj o váze 50 kg s přítlakem na kotouč s průměrem cca 45 cm, využívají k čištění podlah, jako jsou dlažby, linolea, marmolea, plovoucích podlah, betonových podlah, litých podlah nebo kameninových podlah. Bylo na nich i vidět, že pracovníci jsou řádně proškoleni a profesionálové, kteří ke své práci používají vždy kvalitní přípravky a pomůcky. A naše dlažba na zahradě? Je nádherná. Opět jako nová. Od té doby jsme se na ně začali obracet pravidelně a podlahu jsme si nechali čistit i uvnitř domu. A jsme s nimi moc spokojeni. A proto jsme začali využívat i jejich další služby. Protože odvádí skvělou práci a my máme velký dům a rádi si s úklidem necháme vypomoci. A náš čas, který nemusíme věnovat práci, poté věnujeme našim dětem. Takže pokud poptáváte nějakou úklidovou firmu, tak opravdu doporučujeme tuto. S jejich zaměstnanci je perfektní domluva a jsou moc milí. Skvěle se s nimi spolupracuje. Takže není nic, co bychom této firmě mohli vytknout. A SERVIS LIPKA, s. r. o.

 

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *