Čistá jako z reklamy

1200 0
Čištění litých podlah Brno

Jsem vedoucím velké pobočky jedné čistírny a naše podlaha se nám v poslední době nezdála být v úplně nejlepším stavu. Tak jsme se rozhodli, že si ji necháme vyčistit od nějaké úklidové firmy. Už to koneckonců byla nějaká doba, kdy jsme si ji nechali od nějaké firmy vyčistit. A navíc jsme s předešlou firmou ani nebyli spokojeni, takže ta podlaha opravdu potřebovala znovu pořádně vyčistit. A nakonec jsme si vybrali Čištění litých podlah Brno. Měla na internetu nejlepší hodnocení a na všech fórech o nich psali opravdu dobře. Pracovníci, kteří k nám přijeli, byli velmi laskaví a hned se pustili do práce, ale hlavně mi vysvětlovali, co vše dělají. Dokonce neměli problém s tím dojet až po osmé večer, kdy je naše čistírna zavřená. Vysvětlili mi, že pro strojové čištění podlah je důležité používat kvalitní šetrné čistící chemie. Jejich úklidová firma k hloubkovému čištění podlah používá vždy zásaditou chemii.

V…

V některých případech používají kyselou chemii, ale to jen při čištění podlah po stavebních činnostech a rekonstrukcích. Kyselá chemie je velmi agresivní a dokonale odstraní z povrchu podlah veškeré vápenaté a cementové závoje, zbytky stavebních nečistot a povlaků. Pro jiné čištění ji nelze použít a nedá se použít ani při čištění po stavebních pracích v případě přírodních a kamenných podlah. Pak vše stačilo pak vše setřít jen vodou a moje podlaha byla zase čistá, byla jsem z toho v úžasu. A ostatní kolegové taky. Dále mi doporučili, abychom si nechali podlahu zakonzervovat nanesením fluatace – průmyslového polymeru – voskování podlahy. Tímto způsobem se zajistí, že již nedojde k hlubšímu znečištění dřevěné podlahy. Na podlahu prý dávají převážně pololesklý vosk a i my s ním máme výborné zkušenosti.

Vosk…

Vosk do podlahy vetřou 2-3x, tak aby se vytvořila kompaktní vrstva, která zajistí podlaze pružnost, elasticitu, protiskluz. Používají kvalitní německý pololesklý vosk PKD – odolný polymer s dobrou životností. Tento polymer má řadu výhod, například: na podlahách nejsou vidět tolik stopy, má mírný proti skluz, podlaha se díky němu mnohem lépe udržuje a velmi výrazně prodlouží životnost podlah. Tímto bych chtěla všem služby této společnosti doporučit, protože o kvalitách jejích služeb není pochyb. Zaměstnanci byli moc milí a ochotní, což se také tak často nevidí. Jedná se skutečně o kvalitní podnik s proškolenými a milými zaměstnanci, kam se budeme určitě rádi vracet. Pro více informací o jejich službách se podívejte na jejich webové stránky.
A SERVIS LIPKA, s.r.o.

 

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *