Dělá se vám v domě plíseň a nemůžete se jí zbavit? Zastavte novotvorbu profesionálně. „Odstranění plísní Praha“

2984 0
Nejúčinnější způsob zbavení se plísní

Už dlouho jsme u nás doma měli potíže s plísní a pořád jsem nevěděl, jak se jí natrvalo zbavit. Zkoušeli jsme všelijaké postupy, o kterých jsme se dočetli na internetu, ale žádným z nich jsme nedosáhli trvalého odstranění plísně. Plíseň se pořád vracela a vracela. Řekl jsem si, že bude potřeba se obrátit na odborníky a nespoléhat na rádoby rady na internetu. A tak jsem našel úklidovou firmu, která naštěstí věděla, co s tím. Převážně na jejich stránkách a ještě i na jiných jsem našel, jak se plísně nejen zbavit, ale jak jí i předcházet jejímu vzniku. Na mou otázku jak odstranit plíseň v bytě mě bylo odborně vysvětleno.

Jak odstranit plísně v bytě Praha 1

Pokud jde o plíseň, která vzniká v obytných prostorách, tak by v místnostech měla být vzdušná vlhkost okolo 50–60 %. Jakmile je vyšší, už to může zadělávat na problémy. Například při dvacetiminutovém sprchování se do ovzduší dostane až 200 g vody, pocením a dýcháním uvolníme během jediného dne do vzduchu až 300 g vody a například čtyřčlenná rodina vyprodukuje více než deset litrů vodní páry denně. A když se to sečte všecko dohromady, tak je jasné, že je jasné, že je toho více než dost. Proto je potřeba dodržovat několik základních pravidel.

Důležité je větrat, a to hlavně v místnostech, kde se tvoří nejvíce páry, a sice v koupelně a kuchyni. Vypařená voda se pak jinak totiž začne srážet a vytvářet podmínky pro plísně. Okna otevřít naplno, žádné okno v poloze ventilace, žádné napolo otevřené dveře. Vlhký vzduch z koupelny a kuchyně se nesmí dostat do okolních místností. Jinak teplý vlhký vzduch vytvoří kondenzát minimálně v chladných rozích okolních místností. A kde je voda, tam je plíseň.

Ale ani větrání nemusí přinášet očekávané výsledky. To se týká hlavně starších domů, ve kterých se hodně drží vlhkost. Proto je lepší opatřit si pořádnou prevenci. Je to výhodnější nejen finančně, ale máte s tím potom pochopitelně i méně starostí. Plíseň samozřejmě není problémem pouze obytných místností. Plíseň se dále často vyskytuje na zateplených fasádách a na severních stranách zdí je výskyt plísní, bakterií, hub a kvasinek nejčastější. Pro řešení problému, jak se těchto nežádoucích nečistot zbavit, je revoluční nátěr LSG – nátěr proti plísním, který napadené zdi tohoto problému zaručeně zbaví. A ten právě nabízí úklidová firma A SERVIS LIPKA, s.r.o., jak odstranit plísně v bytě.

Odstranění plísní Praha 3

LSG je založeno na principu změny iontové rovnováhy v buněčné stěně mikroorganismu. I velmi krátký kontakt buněčné stěny s ošetřeným povrchem způsobí lokální změnu v koncentraci důležitých iontů a nitrobuněčný tlak způsobí její roztržení. Na povrchu chráněném nátěrem proti plísním LSG nemají plísně, bakterie, houby ani kvasinky vůbec žádnou šanci přežít. Pro buňky vyšších organismů je 100% bezpečný. Životnost nátěru se pohybuje ve 100 % dle klimatické námahy 4-6 let. V další omezené míře bude fungovat cca do 10 let. Minimální záruku tohoto nátěru garantují 2 roky. Ale já ho má, už o něco déle něž dva roky a plíseň se stále neobjevila.

Takže LSG nátěr od této firmy mohu jedině doporučit. Když k nám tehdy přijeli zaměstnanci A SERVIS LIPKA kvůli odstranění plísně, byl jsem celou dobu u toho a sledoval, jak při odstraňování plísně postupovali. Na místo napadené plísní nanesli běžný desinfekční prostředek. Po odstranění nečistot a biotického napadení poté dali nátěr proti plísním přímo na stávající povrchy, které pak trvale chrání proti opětovnému výskytu plísní, bakterií, hub, kvasinek a řas. Po zaschnutí vytvoří omyvatelný transparentní difúzně otevřený povrch odolný povětrnostním vlivům i UV záření.

LSG je aplikovatelný na vápenocementové omítky, dřevo, OSB desky, umakart, disperzní, silikátové barvy, betony, keramické obklady a podobné materiály. A musím říci, že od té doby, co tento nátěr máme, nemáme s plísní žádné potíže, proto ho všem vřele doporučuji. A to i jako prevenci, pokud plísně zatím nikde nemáte, protože toto je opravdu jedna z věcí, které je opravdu lepší předcházet. Protože pomocí vlastních sil se jí potom určitě nezbavíte, alespoň natrvalo ne. A tak či tak se budete muset na nějakou firmu obrátit.

Účinné odstranění plísně v Praze 8

Pokud už se vám plíseň na zdi objevila, tak za sebe mohu firmu A SERVIS jen a jen doporučit, protože u nás odvedli opravdu perfektní práci. Se zaměstnanci firmy byla i skvělá domluva a spolupracovat s nimi byla opravdu radost. Na takové milé a spolehlivé zaměstnance jsem již opravdu dlouho nenarazil. Takže pokud máte problém s plísní, nebo uvažujete o prevenci, tak tady budete opravdu na správně adrese. Je to rozhodně investice, která se vyplatí, protože té plísně se sami prostě nezbavíte – minimálně mně se to nepovedlo.

U této firmy navíc máte záruku kvality – jejich vynikající reference si můžete ověřit i na internetu, tak jsem je vlastně já sám našel a byl ochotný do toho investovat i přes něco vyšší cenu, protože všude měli jen samé pozitivní ohlasy. A já mohu říct, že jsou rozhodně oprávněné. A dále poskytují i celou řadu dalších služeb, takže pokud potřebujete například i čištění koberců nebo mytí oken, a to i ve výškách, rovněž doporučuji znovu tuto firmu. Od mojí pozitivní zkušenosti s odstraňováním plísně jsme si od nich doma nechali pravidelně čistit i koberce a musím říct, že jejich službu jsou opravdu kvalitní.

 

Dejte si pozor, jakou firmu na čištění koberce najímáte, ledabylý výběr se nemusí vyplatit

Na doporučení přátel, kteří si nechali vyčistit koberec firmou a neustále si to pochvalovali, jsme se pro čištění rozhodli i my. Problém byl ale v tom, že se manžel nerad někoho doptává na rady, takže jsme se přátel nezeptali, jakou firmu si na čištění najali.

Odstranění plísní Praha 10

Manžel říkal, že z toho nebudeme dělat kovbojku a prostě vybereme první, na kterou na internetu narazíme. Vybral malou firmičku, která čistila koberce extrakční metodou. Poté, co nám koberec vyčistili, jsem si o nich hledala více informací a zjistila jsem, že se čištěním koberců zabývají jen okrajově a nejsou na to skoro vůbec vybaveni.

Ale před tím, než proběhlo čištění, jsme byli stále ještě neinformovaní a nepochybovali jsme o tom, že čištění proběhne dobře. Varovat nás měla už špatná informovanost člověka, se kterým jsme čištění dojednávali. Zprvu si ani nebyl jistý, jestli jejich firma koberce opravdu čistí. Potom jsem obdržela několik nejasných informací o průběhu a termínu čištění.

Pracovník této firmy k nám ale nakonec dorazil a o vyčištění koberce se pokusil. Jenomže výsledek byl otřesný. Koberec nebyl o nic čistější než předtím, navíc se na něm objevily fleky, které tam do té chvíle nebyly. Chtěli jsme čištění reklamovat, ale firma nám sdělila, že nemůžeme prokázat, že fleky vznikly jejich vinou a že s tím nehodlají nic podniknout.

Kvalitní odstranění plísní Praha 3

Když jsme kamarádům líčili, jak u nás čištění koberců dopadlo, předali nám hned kontakt na A SERVIS LIPKA, s.r.o., čištění koberců, sedaček Praha 10 a přesvědčili nás, ať se na něj obrátíme, protože ten jediný by mohl být schopný dát náš koberec zase do pořádku.

Měli pravdu, zaměstnanci A SERVISU byli perfektně vybavení, jejich strojové čištění naprosto zabralo. Fleků jsme se zbavili a koberec byl tentokrát už dokonale vyčištěný.

 

 

 

 

 

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *