Kvalitný vosk PKD v rozumnej cene. Čistenie a impregnácie podláh Zvolen

1908 0
Čistenie podláh Zvolen

V našom reštauračnom zariadení bolo treba odstrániť nečistoty z podláh. Prenajali sme si podlahu po bývalom nájomcovi, ktorý ju veľmi v čistote neudržiaval a vzhľadom k tomu, že sme chceli byť reprezentatívni, bolo treba zmeniť úplne vzhľad reštaurácie a s tým bolo i spojené čistenie podláh. Poznáme kvalitu firmy A SERVIS LIPKA, s.r.o., čistenie podláh Zvolen, už zo skorších čias, kedy sme s nimi spolupracovali pri čistení kobercov v konkurenčnej reštaurácii, kde som predtým pracoval.

Ošetrovanie podláh polymer

Vždy tam pracovali usmievaví a milí ľudia, lenže dlho som u nich žiadnu službu neobjednal, tak som nevedel ako je na tom firma teraz. Stačilo sa však presvedčiť tým, že ich služby objednám do znovu otvorenej reštaurácie. Všetko prebiehalo rovnako ako predtým, zavolal som im na telefónne číslo. Hovoril som dokonca s pánom majiteľom, s ktorým som sa perfektne porozprával o tom, čo je nové. A dohodli sme novú spoluprácu. Pamätal si dokonca, že nám podlahu voskovali, v tej reštaurácii. Kde som pracoval predtým a či si budeme priať voskovanie i teraz. To bola dobrá otázka.

Veľmi dobre totiž viem…

 Najlepšie spôsoby na dosiahnutie trblietavého lesku podlahy

Veľmi dobre totiž viem, že vosk naozaj krásne držal po celú dobu jedného roka. A tiež po odobraní nebola podlaha nijako poškodená. Navyše jeho plus bolo to. Že chránil našich návštevníkov pred ukĺznutím. Keďže sme ale mali v čase objednania služieb mnoho nákladov, tak som povedal, že si ich ponuku rozmyslím. Počas 14 dní som si to rozmyslel a ešte pred príjazdom som im zavolal. Že si od nich voskovanie podlahy nechám zaistiť. Prišli teda s príslušnými pomôckami.

Ako vždy som videl kvalitu už medzi dverami. Bol som rád, pretože k nám poslali pracovníka, ktorého som videl už pred pár rokmi v predchádzajúcej reštaurácii, fajn chlap, ktorý robí svoju prácu veľmi dobre. Je vidieť, že táto firma si neustále drží svoje stálice. Po príjazde sme chvíľku porozprávali a hneď sa pustili do práce, aby bolo všetko čo najskôr hotové. Použili chémiu a tú kefovali strojom, ktorý je vďaka svojim nástavcom k podlahe veľmi šetrný. Po vyčistení zostala podlaha krásne čistá a ako nová, takže hneď začali s aplikáciou vosku, ktorý bude jej vzhľad chrániť.

Tryskanie priemyselných podláh - Brúsenie podláh

Spolupráca s firmou A SERVIS LIPKA, s.r.o. je naozaj skvelá a určite odporúčam všetkým, ktorí nemôžu nájsť u žiadnej inej firmy dostatočnú spoľahlivosť a skvelý prístup k zákazníkovi. Rozhodne týmto naša spolupráca nekončí, už na mieste sme sa dohodli na ďalšej spolupráci. Vosk perfektne drží a plní svoj účel do dnes a za rok mi ho prídu vymeniť, pretože po roku jeho úloha končí. S radosťou odporúčam každému z vás.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *