Špecializovaná firma na čistenie kobercov. Tepovanie Bánská Bystrica

1956 0
Hĺbkové Čistenie Kobercov a sedačiek Bánská Bystrica

Tepovanie sedačiek a gaučov Bánská BystricaBabička býva sama v byte 2 + 1 v okrajovej časti mesta. Je ešte relatívne čiperná, takže základné upratovanie bez problémov zvláda. Jediné, na čo si poslednú dobu sťažovala boli koberce, ktoré vyzerali staro a boli zanesené špinou a klasický vysávač na ne už bol malý pán. Tak sme sa s priateľkou rozhodli, že jej urobíme radosť a necháme na to zavolať odborníkov, ktorí sa s tým určite pobijú lepšie, než my sami. Hľadali sme teda na internete upratovaciu firmu, ktorá má dobré hodnotenie, hŕbu ohlasov od spokojných zákazníkov a tiež sme sa pozerali na cenové ponuky jednotlivých firem.

Z tých všetkých možností…

Z tých všetkých možností nám najlepšie vyšla firma A SERVIS LIPKA, s.r.o., čistenie kobercov Bánská Bystrica, ktorá má široké spektrum služieb, ale v čistení kobercov mala naozaj veľa kladných ohlasov. Firmu sme teda skontaktovali, nahlásili počet a veľkosti kobercov a slečna s nami ihneď dohovorila termín, kedy by mohli prísť. Celý telefonát prebehol rýchlo a na úrovni. Už len to na nás urobilo veľký dojem.Tipy a triky na čistenie kobercov Bánská Bystrica
Tri dni potom došli dvaja zamestnanci tejto firmy, byt si prezreli, aby mohli zhodnotiť postup práce. Doniesli veľký kotúčový stroj na čistenie kobercov a ihneď sa pustili do práce. Pomocou hĺbkového čistenia zaniesli kvalitnú chémiu do hlbších štruktúr koberca, ktorú tam nechali chvíľku pôsobiť. Následne ju spolu so všetkými nečistotami vysali, koberec vydenzifikovali, zbavili roztočov, ale hlavne navrátili kobercom ich pôvodný vzhľad i farbu. Naozaj koberce boli ako nové, s firmou A SERVIS LIPKA sme boli veľmi spokojní. Ich práca bola rýchla, kvalitná a cenovo dostupná. Môžeme teda len odporučiť a tešíme sa na ďalšiu spoluprácu.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *