Zlikvidovať plesne definitívne nie je jednoduché, ale je to možné. Čistenie plesní Bardejov

1424 0
Ako odstrániť plesne zo stien?

Mal som celú stenu napadnutú plesňami, antiplesňové prostriedky nezaberali, preto som zodral náter aj s plesňou a znovu izbu vymaľoval. Predpokladal som, že takto som sa plesní bezpečne zbavil, ale keď po pár týždňoch plesne vyrástli opäť na tom istom mieste, bolo mi jasné, že mi niečo podstatné stále unikalo, preto som sám na tento problém nestačil. Nie som ten typ človeka, ktorý by mal problém uznať, že je na niečo krátky, a požiadať druhého o pomoc. Pýtal som sa vo svojom okolí predovšetkým na rady. Ako odstrániť plesne zo stien?

prečo sa oplatí investovať di kvalitných prostriedkov    rastúce plesne na stenách    problematika plesní je široká

Netušil som, že…

Netušil som, že je toľko ľudí, ktorí majú s plesňami skúsenosti, očividne ide o rozšírený a častý problém. A skoro nikto nevie Ako odstrániť pleseň. Jeden známy ma odkázal na webové stránky firmy A SERVIS LIPKA, s.r.o., Ako odstrániť plesne zo stien? Nech si to tam prečítajte a v prípade záujmu firmu oslovím. Z týchto stránok som usúdil, že by mohlo ísť o firmu solídnu a skúsenú. Na plesne išli pekne logicky, a nie nejakými zázračnými prípravkami. Keď mi niekto sľubuje, že problém vyrieši bez námahy počas mrknutia oka, som voči tomu skeptický a absolútne tomu nedôverujem.

prečo čo najskôr odstrániť plesne

Ale A SERVIS…

Ale A SERVIS, to bolo úplne niečo iné, spolupráca s nimi bola výborná. Prebrali sme spolu možné príčiny, technici mi vysvetlili, v čom robím chybu a čím prispievam k zvyšovaniu vlhkosti, ktorá plesne podporuje v raste. Osvetlili mi tiež, prečo nezabralo nič z toho, čo som podnikol na vlastnú päsť. Neurobil som totiž nič proti tomu, aby steny nevsakovali vlhkosť a nezlikvidoval som voľné plesňové spóry, vďaka ktorým sa plesne opäť rozbujneli. Technici preto okrem mechanického odstraňovania plesní vykonali aj dôkladnú dezinfekciu, aby plesňové spóry zlikvidovali. Stene v pohlcovanie vlhkosti zabránili LSG náterom. Tento špeciálny náter neprepúšťa vlhkosť, múry nevlhnú a plesne nemajú dôvod vznikať. Ako odstrániť plesne zo stien?

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *