Strojové drhnutie, kartáčové čistenie kobercov Trnava, Čistenie, Tepovanie sedačiek

1273 0
Trnava koberce, čistenie

Čistenie a tepovanie kobercov realizuje spoločnosť A SERVIS LIPKA, s. r. o., Trnava koberce, čistenie, už mnoho rokov. Počas tohoto času sme vyskúšali mnoho metód a návodov, ako možno správne a dokonale vyčistiť koberec. Úprimne povedané, každá práca si žiada svoje, a upratovanie nie je žiadnou výnimkou. Skrátka: remeslo treba ovládať. Jestvuje veľa firiem, a ešte viac prístupov k zaručene kvalitnému čisteniu.

kde nechať vyčistiť kobereckvalitné čistenie kobercovrady ako vyčistiť koberec

Naša spoločnosť…

Naša spoločnosť stratila nemálo vzácneho času hľadaním tej najlepšej receptúry. Nevedomky sme používali aj zlé, či slabšie prísupy čistenia kobercov. Išlo najmä o tzv. extrakčnú metódu. Kupovali sme tak čoraz drahšie a výkonnejšie extraktory, až sme jedného dňa pochopili, že týmto smerom cesta ku kvalite nevedie. V jednej chvíli sme sa pýtali sami seba, ako koberce čistili kedysi, a výsledky mali dobré? Objavili sme málo rozšírenú metódu čistenia pomocou jednokotúčovým drhnúcim kartáčovým strojom. Od tej chvíle sme sa stali jedničkami v čistení kobercov. Nami vyčistené koberce sú preprané do hĺbky, vlákna načesané a oživené. Fľaky, škvrny, zľahnuté miesta alebo rôzne uličky na ploche – to všetko zvládneme s našim kotúčovým strojom vyčistiť celkom ľahko. Takáto práca je potom viac radosťou, ako námahou, a to hlavne preto, lebo máme dobrý pocit, že zákazník je spokojný a dostal od nás precíznu a dobre zvládnutú prácu.

tipy ako vyčistiť koberecako vyčistiť koberecčím vyčistiť koberec

Všetci naši klienti…

Všetci naši klienti a zákazníci, ktorí na vlastné oči videli a posúdili výsledky práce s metódou extrakcie a kotúčového čistenia, potvrdili jednoznačný rozdiel v kvalite. Pre mnohých klientov realizujeme jednorázové čistenie, ale ponúkame aj pravidelné čistenie vo firmách, kanceláriách alebo reštauráciách. Pochopiteľne, že mnoho našich spokojných klientov sú súkromné osoby, žijúce v bytoch alebo domoch.

Naša strojová metóda je síce o niečo drahšia, ale trh neponúka kvalitnejší spôsob čistenia, ktorý zbaví koberec nečistôt a zároveň ho zbaví roztočov, alergénov, a pritom plochu vydezinfikuje. Profesionálny a dezinfekčný chemický roztok HDR Ultra na seba naviaže všetky nečistoty zo štruktúry koberca. Po pár minútach plochu vydrhnem kotúčovým strojom Wirbel. Vytvorenú penu napokon odsajeme trojmotorovým, výkonným vysávačom. Jeho sila zbaví koberec všetkých nečistôt a tiež vlhkosti. Doporučujeme nechať koberec pár hodín doschnúť. Trnava koberce, čistenie

ako odstrániť škvrny na kobercistarostlivosť o svetlý koberecúdržba koberce

Klienti sa na nás obracajú…

Klienti sa na nás obracajú s mnohými požiadavkami spojenými s čistením kobercov. Často ide o plochy, ktoré sa iným firmám vyčistiť nepodarilo a ostali po nich fľaky. Je dobré, ak zákazník vie, aký chemický roztok bol použitý predchádzajúcou firmou. Fľaky môžu byť totiž rokmi a neodbornou údržbou úplne zažrané, a s takými si často neporadí ani naša strojová metóda. V takomto prípade je po ruke už len výmena celého koberca, čo býva náročné na financie aj čas. V prípade zaťažovaných kobercov doporučujeme, aby bolo o ne častejšie a vždy profesionálne postarané. Táto investícia sa celkom určite oplatí. Trnava koberce, čistenie

 

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *