Na koho se obrátit v Brně na hloubkové čištění koberců?

1399 0
čištění koberců, sedaček Brno

Konala se u nás doma oslava manželových padesátých narozenin, která se neobešla bez menších nehod rozlitého pití a spadeného jídla. Snažila jsem se to potom vyčistit, ale moc to nešlo. Nejhorší byla rozlitá láhev brandy. Alkohol byl furt trochu cítit, alespoň náš pes k místu pořád přičuchával. S manželem jsme usoudili, že bude lepší, když si na vyčištění koberce najmeme úklidovou firmu. Bohužel jsme asi nenarazili na tu nejlepší, co jsme mohli. Když přišli, pustili se do čištění koberců, které provedli pomocí extrakční metodyČištění koberců, sedaček Brno.

Nevěděla jsem…

Strojové čištění koberců Brno

Nevěděla jsem, o co jde, takže jsem si ani nedokázala představit, jak špatně to může dopadnout. A taky že dopadlo. Když skončili a koberec uschl, zůstaly všude samé šmouhy a fleky. Požadovali jsme reklamaci, ale řekli mi, že to se prostě stává a nepořídili jsme. Ale bylo potřeba s tím něco udělat. Naše známá mi doporučila firmu A SERVIS LIPKA, s.r.o., čištění koberců, sedaček Brno a jejich hloubkové čištění koberců Brno.

Ihned jsem ji zavolala a domluvila se s nimi na nejbližším termínu. Velice milá slečna se mnou po telefonu domluvila termín, ihned mi udělali cenovou nabídku, která byla lepší, než u předešlé firmy, kde to ještě dopadlo katastrofou. Dále mě ujistila, že oni nepoužívají extrakční metodu, takže nehrozí, že by mi po jejich čištění na koberci zůstaly nějaké fleky. V daný den pak dojeli zaměstnanci firmy a ihned se pustili do práce. Pomalu zanášeli účinnou chemii do koberců, následně koberce rozkartáčovali a nakonec vysáli výkonným vysavačem. Odvedli vynikající práci, špína i fleky zmizely a koberce byly jako nové. Opravdu tuto firmu moc doporučuji!

 

Mytí oken od „ Výškových prací Brno“, přináší kvalitní servis

S bratrem jsme přemýšleli, co bychom mohli letos dát naší mamce k narozeninám. Slavila čtyřicátiny, chtěli jsme vymyslet něco, co ji fakt potěší. Zdá se nám, že toho má teď mamka moc. Buď je v práci, nebo se doma stará o nás, uklízí a pracuje na zahrádce. Rozhodli jsme se objednat firmu, která by jí s nějakou činností pomohla.

Práci na zahrádce má moc ráda a je to pro ní spíš takový relax, takže volba jednoznačně padla na úklid. Vygooglili jsme si všechny možné úklidové firmy a pročítali, kterým pracím se věnují. Hledali jsme hodnocení zákazníků, abychom věděli, která firma bude stát za to. Nakonec se nám nejvíc líbil A SERVIS LIPKA, s.r.o., výškové práce Brno, mytí oken. Objednali jsme je na mytí oken.

Protože to mělo být překvapení, museli přijet brzy odpoledne, kdy už máme po škole a mamka je ještě v práci. Tohle naštěstí nebyl problém domluvit a firma opravdu přijela včas.

Taky jsme se báli…

Rotační čištění koberců Brno

Taky jsme se báli, že na mytí oken nebude dost času. Ale zaměstnanci A SERVISU nás ujistili, že pokud mamka nepřijde dříve, než jsme jim řekli, tak to všechno určitě stihnou. A hned se pustili do práce. Vzali to opravdu pořádně, umyli parapety, rámy, kličky, dokonce rozevřeli i okna a umyli je i uvnitř. Pracovali hodně důkladně ale přitom i rychle. Asi nejvíce času jim zabralo leštění, to už jsem si říkala, jestli se s tím nezdržují až zbytečně moc. Ale potom jsem viděla, že to stálo za to, okna jenom svítila.

Mytí bylo hotové včas, měli jsme dokonce ještě i časovou rezervu. Když mamka přišla domů, popřáli jsme jí k narozeninám a předvedli náš dárek. Byla nadšená. Řekla, že se na okna chtěla vrhnout v sobotu odpoledne. Měla tak najednou volné celé odpoledne a mohli jsme společně vyrazit na výlet.

 

 

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *