Plastelínu v koberci odstraníte jedině strojově

2502 0
Strojové čištění koberců a sedaček Praha 7

S mojí kamarádkou ze školy se často navštěvujeme. Máme obě děti ve stejném věku, takže si spolu krásně vyhrají, zatímco my si můžeme nerušeně povídat u kávy. Při poslední návštěvě si naše holčičky vytáhly plastelínu a pustily se do „vaření“, řekly nám, že nám ke kávě upečou koláčky. S kamarádkou jsme se zasmály, jak pěkně se o nás ty naše holky starají už v tak raném věku. Neuvědomily jsme si, že ty koláčky připravují na koberci. Když mi došlo, že jsem jim zapomněla dát podložku, na které by si s plastelínou mohly hrát, bylo už pozdě. Čištění koberců, sedaček Brno.

Dezinfekční čištění koberců Praha 1Holky byly v takovém zápalu práce, že si ani nevšimly, že některé koláčky rozšlapaly po koberci. Plastelína se samozřejmě dostala až hluboko do koberce a nešla z jeho vláken nijak odstranit. Kamarádka se mi moc omlouvala a slíbila, že mi přispěje na vyčištění koberce. Řekla, že to moc dobře zná a plastelína jen tak odstranit nejde, ať s tím ani zbytečně neztrácím čas a rovnou zavolám nějakou úklidovou firmu.

Zaúkolovala jsem tím tedy manžela. Poptal se známých, pohledal na internetu a nakonec vybral A SERVIS LIPKA, s.r.o., čištění koberců, sedaček Brno. Protože čistí koberce strojově a využívají k tomu mechanické kartáčování, mělo by ty být na plastelínu to pravé. To nám potvrdili i zaměstnanci A SERVISU, když k nám přijeli. Nanesli na koberec svoji značkovou chemii a po několika minutách působení ji začali rotačními kartáči důkladně zapracovávat do vláken koberce a odstraňovat tak přilepenou plastelínu.

Dlouho jsem nevěřila, že se plastelínu opravdu podaří vyčistit. Ale zaměstnanci se nevzdávali a čistili koberec velice precizně. Jejich námaha byla nakonec odměněna a koberec byl perfektně čistý. Chemie, která byla na čištění použita, ničí také alergeny, takže jsme měli radost, že jsme navíc udělali i něco pro zdraví naší dcery.

 

Kvalitní mytí oken po stavbě a rekonstrukci. Výškové práce Brno

Zaměstnání a starost o domácnost , dá každé ženě zabrat . Já se naučila svůj čas věnovat dětem a vůbec rodině. Moc ráda se podělím o to , jak jsem toho dosáhla. Přivedla mě k tomu náhoda. V podniku se prováděla rekonstrukce a následně byla vybrána společnost , mě doposud neznámá A SERVIS LIPKA, s.r.o., mytí oken Brno, která působí nejen v zahraničí , ale po celé České republice.

Mytí oken Praha 8Tato firma nabízí své služby jako čištění koberců , postavební práce , odstranění graffity a hlavně mytí oken , což mě velice potěšilo. Jak jsem se již zmínila , rekonstrukce v podniku byla ukončena a došlo na mytí oken , samozřejmě máme své stálé pracovníky na běžný úklid , ale dnes podnik uvolnil finance a oslovená společnost A SERVIS , tedy zaměstnanci , přijeli a okna umyli. Čištění koberců, sedaček Brno.

Nelehká práce ve výšce a hlavně silně znečištěná okna jim dají zabrat . Zvědavě jsme sledovali jejich výkony na vysokozdvižných plošinách . S pečlivostí odstranili zatvrdlou nečistotu , korundovou žiletkou , jak nám vysvětlil kolega , tato žiletka prý nepoškodí čištěnou plochu skla. Pak se jako třeba já , pustili do klasického mytí rámů , parapetů a skla . Čistá okna do sucha otřeli a začali je leštit . Jediné co jsem nepochopila , bylo to suché leštění čistou plenou . Ze zvědavosti jsem se samozřejmě optala , proč leští bez leštidel ? Velice mě překvapila odpověď pracovníka , jedině bez leštidla , ty prý způsobují šmouhy a kruhy po leštění .

Vzala jsem to na vědomí , ale ani v duchu mě nenapadlo použít tuto metodu osobně , neboť příště naše okna svěřím servisu A SERVIS , ty si jistě poradí a já svůj čas věnuji rodině. A to je má rada pro každou zaměstnanou ženu .

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *