Vianoce v pokoji a pohodlí bez zbytočného stresu z upratovania – ako?

1866 0
Precizné umývanie okien, výškové práce Bratislava

Vianoce sa blížia, aspoň vianočné trhy sú v plnom prúde a pomaly začína panovať šialenstvo s nakupovaním darčekov. Vianoce by mali byť sviatkom pokoja a mieru, ale je to naozaj tak? Skôr by sa dalo povedať, že je z týchto sviatkov väčšina ľudí pekne v strese. Chytro napiecť koláče, ktoré sa rovnako rovno zjedia ako na bežiacom páse. Nakúpiť darčeky, najlepšie čo najskôr, čo je na poslednú chvíľu celkom problém. Ozdobiť stromček, pretože trocha tej vianočnej výzdoby tiež neuškodí, ešte je však potrebné rozhodnúť, či stromček umelý či živý… Umývanie okien, výškové práce Bratislava.

Ale hlavne nezabudnúť na to, aby bolo všade čisto, takže predvianočné upratovanie je samozrejmosťou. A aký obyčajný človek má toto všetko na poslednú chvíľu zvládnuť? Nakoniec sa z Vianoc stávajú sviatky stresu a „kto skôr nakupuje, ten má darčeky“. Ani sa nestačíte posadiť a poriadne vstrebať tú vianočnú atmosféru a stánky s horúcim punčom sú preč, cukrovinky je preč, stromček usychá a sneh ešte ani nenapadol. Ste nakoniec radi, že ste toto obdobie vôbec prežili.

umývanie okien, výškové práce Bratislava.

Možno ale k prežitiu vianočných sviatkov stačí len malá preorganizácia vašich plánov. A my sme navyše ochotní vám s týmto pomôcť. Ako by sa vám páčilo, nestarať sa o vianočné upratovanie, a mať tak viac času na všetko ostatné? Nie, nejde o žiadny žart, neťaháme vás za nos. Tak si to predstavte, len do toho. Neznie to tak úplne zle, že. Umývanie okien? Už nemusíte riešiť. Vytieranie podláh, čistenie kobercov? Nemusí byť vaša starosť. Umývanie okien, výškové práce Bratislava.

Každé želanie ohľadom upratovania, ktoré budete mať, môže byť splnené. A to najlepšie s našou pomocou. S pomocou upratovacej firmy A SERVIS LIPKA, s. r. o., umývanie okien, výškové práce Bratislava. O hektické Vianoce predsa nikto nestojí. A najlepším miestom na oddych by mal byť práve domov, kde rodina navodí tú správnu sviatočnú atmosféru a nepôjde len o hádky, kto čo má urobiť a kto čo neurobil. Aj tomu sa teda vďaka nám môžete vyhnúť.

Sme profesionáli, je na nás spoľahnutie, svoju prácu robíme s láskou a bez akéhokoľvek pochybenia a s našimi cenami budete určite tiež spokojní. Rozhodne si po našich službách budete môcť stále dovoliť aj krok „kto skôr nakupuje, ten má darčeky“. Že by vianočné upratovanie ocenila aj vaša firma? To radi počujeme a aj v tomto prípade radi pomôžeme. Naše služby neponúkame len do domácností, ale aj do firiem, škôl, škôlok,…

Vlastne na lokalite nezáleží, a to doslova, pretože máme stálych zákazníkov po celej Českej republike, na Slovensku, v Rakúsku, dokonca aj Nemecku. Vďaka kvalite služieb, nášmu vystupovaniu a našej spoľahlivosti sme medzinárodní, a to sa počíta. My sme s tým rozhodne spokojní, ale nezaspávame na vavrínoch a stále sa držíme tých najmodernejších technológií. Vo všetkom, čo robíme, u nás naozaj nemáme konkurenciu.

Výškové umývanie oken Bratislava

Možno si hovoríte, čo by sa napríklad na umývaní okien mohlo dať pokaziť. Ale iste sa stalo už aj vám, že po vyleštení vám okná stále hyzdili šmuhy po leštiacim prípravku alebo že okná boli rovnako za chvíľu zase od prachu. A ak si myslíte, že svoje okná umývate dokonale a nikto iný už by to tak skvele nezvládol, smelo vám dokážeme, že my áno, a stále budete mať aspoň o starosť menej. Umývanie okien, výškové práce Bratislava.

Ako už bolo povedané, umývanie okien vykonávame v bytoch, rodinných domoch, obchodoch, veľkých nákupných či spoločenských centrách, v zdravotníckych zariadeniach, či v kanceláriách firiem alebo v komerčných priestoroch… Realizujeme ich na všetkých typoch okien, výkladoch alebo presklených plochách, a to aj v ťažko prístupných miestach a vo výškach. Samozrejmosťou je špičkové vybavenie. Používame veľmi kvalitnú nemeckú chémiu, tú používame na odstránenie všetkých nečistôt, samozrejme pre hrubé nečistoty používame inú ako obvykle.

Ku konečnému lešteniu chémiu však žiadnu nepoužívame. Našou špecialitou je, že leštenie vykonávame nasucho. Je to totiž mnohonásobne efektívnejšie metóda než použitie leštiacich prípravkov. Leštenie nasucho je síce fyzicky náročnejší postup, na to ale v našej firme nehľadíme. U nás hľadíme prevažne na kvalitu služieb, takže zásadne na leštenie používame iba túto metódu.

Leštenie oken Bratislava

Máme spoľahlivo overené, že pri použití leštiacich prípravkov, sú po krátkom čase vidieť na oknách esteticky neprijateľné šmuhy. Zato po leštenie nasucho sa nič také stať nemôže. Leštenie vykonávame vysoko kvalitnou bavlnenou plienkou, vďaka ktorej sú okná dokonale priehľadné a krištáľovo lesklé. A pretože sa na nich nenachádza už žiadna vlhkosť, na ktorú by sa mohli chytať čiastočky prachu, zostávajú čisté ešte dlho po umývaní. Umývanie okien, výškové práce Bratislava.

Okná teda umývame aj vo výškach, pre čo máme aj špeciálne vybavenie a odborne školených pracovníkov. Vlastníme dokonca horolezeckú techniku ​​a práca s ňou nám nie je vôbec cudzia. Preto si poradíme aj so zle dostupnými oknami. Sme vám teda pripravení naozaj splniť každé želanie. Takže sa u začínajúcich vianočných sviatkov uvoľnite, zahrňte nás do svojich plánov a určite nebudete ničoho ľutovať. Pretože vianočná atmosféra by mala patriť do každej rodiny. Žiadny zbytočný stres a panika. Tomu už dávno odzvonilo. Náš tím úžasných pracovníkov je tu preto, aby pomáhal a pomohol všetko doviesť k dokonalosti.

 

Zachovať živé farby koberca a zbaviť sa alergénov dokáže strojové čistenie

Manželka si pred nedávnom prečítala v časopise článok o dôležitosti údržby kobercov a od tej doby mi o tom neustále rozprávala. Upozorňovala ma, že si pravidelným čistením môžeme ušetriť na náklady na kúpu ďalšieho koberce, pretože udržiavaný koberec vydrží o mnoho dlhšie. Okrem iného tým ochránime aj naše zdravie, pretože množstvo nahromadeného prachu v koberci je neskutočné a náš obyčajný vysávač si s tým nedokáže poradiť. Tiež vzhľadovo na tom bude koberec o mnoho lepšie, či ho necháme vyčistiť. To som musel uznať, pretože koberec vyzeral už trošku zašle a to sme ho mali ešte len necelé dva roky. Umývanie okien, výškové práce Bratislava.

Hloubkové čistenie sedačiek, kobercov Bratislava

Nakoniec som aj ja uznal, že sa takáto investícia oplatí. Minimálne by som aspoň vyhovel manželke a skončili by nekonečné diskusie o kobercoch. Vyhľadal som si teda na internete informácie o firmách, ktoré sa čistením kobercov zaoberajú. Keď už sme sa do toho pustili, tak som chcel poriadne detailné čistenie a rovno sa zbaviť aj alergénov, ktoré by sa mohli v koberci vyskytovať. Účinnú dezinfekciu a hĺbkové čistenie robí A SERVIS LIPKA, s.r.o., čistenie sedačiek, kobercov Bratislava. Vytvorili mi cenovú kalkuláciu, s ktorou som súhlasil.

V termíne, ktorý nám s manželkou vyhovoval, k nám poslali pracovníkov, aby nám koberec vyčistili. Chcel som sa pozrieť, ako čistenie prebieha, ale bolo mi hlúpe pozerať sa im celý čas cez rameno. Pracovníci A SERVISU s tým ale nemali žiadny problém a sami ma vyzvali, aby som sa išiel pozerať, ak ma to zaujíma. Ukázali mi, ako nanášajú čistiace a dezinfekčné chémiu a ako kotúčovým strojom starostlivo kefujú jednotlivé vlákna. Odstránili tak všetky nečistoty. Farby koberca sa podarilo oživiť a znateľne sa vylepšilo ovzdušie v miestnosti. Manželka mala pravdu, pravidelné čistenie kobercov sa oplatí.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *