Dokonale vyčištěnými koberci můžete příjemně překvapit své blízké

1289 0
Strojní Čistění Kobercu - Strojové Čištění Kobercu Ostrava

Moje maminka je už v důchodovém věku, bydlí sama a musí se starat o celou svojí domácnost a občas k tomu dostane ještě na hlídání vnuky. Dlouho jsme přemýšleli, jak bychom se jí za hlídání nejlíp odvděčili, vím, že je s dětmi ráda, že to pro ní není žádná nepříjemná činnost, ale stejně jsme chtěli udělat i pro ni něco, co by jí pomohlo a udělalo radost.

čištění koberců, sedaček Ostrava

Jak jsem říkal…

Jak jsem říkal, protože se o domácnost stará sama, je všechna práce s úklidem na ní. Nikdy si nestěžuje, ale není to dávno, co si posteskla na to, jak vypadají její koberce. Na jejich čištění už nemá sílu a obyčejné suché vysávání moc nestačí, navíc jsou trošku cítit zatuchlinou. To byla příležitost pro nás, hned jsme věděli, jak ji potěšit. Napadlo nás, že by ji manželka mohla přibrat na nějaký výlet s dětmi, já se vymluvím na práci, ale místo toho k ní do bytu vpustím úklidovou firmu, která vyčistí koberce.

Potřebovali jsme na tento úkol najít někoho časově flexibilního, abychom zvládli všechno provést v předem určeném termínu. Naším potřebám odpovídal A SERVIS LIPKA, čištění koberců, sedaček Ostrava,  se kterým byla velice snadná domluva. Všechno šlo jako na drátkách, manželka odjela s maminkou i dětmi na výlet, pracovníci ze servisu dorazili přesně v určenou dobu a čištění začalo.

čištění matrací Ostrava

Přijeli ve větším počtu, aby se včas stihly vyčistit všechny koberce. Ničím se nezdržovali a pečlivě odstraňovali všechny nečistoty. Používali k tomu kotoučový stroj, jehož kartáče se dostaly bez problému mezi vlákna koberce a tak si poradily s prachem i špínou. Dopadlo to úžasně, koberce byly krásně vyčištěné do posledního chlupu. Když maminka přijela domů, okamžitě tu změnu poznala a byla z ní nadšená. Pokoje teď příjemně voněly, po zatuchlosti nebylo ani památky.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *