Ideální dárek před chystanou oslavou? Precizní vyčištění koberců firmou!

1694 0
čištění koberců, sedaček brno

Blížily se manželčiny narozeniny a já pořád nevěděl, co jí darovat. Snažil jsem se poslouchat, jestli neříká, co by potřebovala nebo co by se jí líbilo, ale protože chystala oslavu pro rodinu, mluvila převážně jen o úklidu. Neustále si stěžovala, že by potřebovala více času. Jednou večer mi řekla, že se rozhodla, že na některé věci rezignuje, protože už je nestíhá a nemíní se tím stresovat. Bylo mezi nimi i čištění koberců. Říkala, že to je práce na několik dnů a byla by z toho vyřízená. Takže jsem dostal za úkol je před oslavou alespoň důkladně vyluxovat.

čištění sedaček a  koberců brno campus

Přivedlo mě to na skvělou myšlenku…

Přivedlo mě to na skvělou myšlenku, že bych mohl manželku překvapit tím, že je nechám vyčistit. Potřeboval jsem ale, aby mi firma, kterou na čištění objednám, vyčistila koberce tak parádně, že to manželka pozná hned na první pohled, kdyby si toho nevšimla, nebude to mít takový efekt. Zjišťoval jsem tedy, která firma by to mohla zvládnout podle mých požadavků. Můj průzkum vyhrál A SERVIS LIPKA, čištění koberců, sedaček Brno,  kterému jsem co nejdříve zavolal, aby se čištění stihlo ještě před manželčinou oslavou.

Když jsem jim vysvětlil, proč s čištěním tak spěchám, ihned mi navrhli termín, který naprosto vyhovoval. Manželka tou dobou byla v práci, takže mému plánu nic nepřekáželo. Pracovníci servisu přijeli na čas, dali se do práce a celou dobu si udržovali pěkné pracovní tempo.

čištění koberců brno recenze

Žasl jsem, jak dobře jim to jde. Koberce vyčistili ještě lépe, než jsem čekal, ani mě nenapadlo, že jsme je měli tak zaprášené. Když manželka dorazila domů, naprosto ji to vyvedlo z míry a řekla mi, že by ode mě nikdy nečekala tak perfektní dárek. Nálada před oslavou se jí mnohem zlepšila a vrcholu došla, když nám sestra začala chválit nové koberce.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *