Nechcete v bytě plísně? Vyzkoušejte LSG Praha, protiplísňový nátěr

1687 0
Jak odstranit plísně

Přestěhovali jsme se do nového bytu, před tím, než jsme se pro něho definitivně rozhodli, absolvovali jsme prohlídku a zkontrolovali si, jestli je v něm všechno v pořádku a jestli se v něm někde netvoří plísně. Máme malé děti, takže jsme dávali pozor, aby v bytě nebylo nic, co by ohrozilo jejich zdraví a plísně mohly být jedním ze spouštěčů různých alergií a onemocnění. Jak odstranit plísně.

Plísně však nikde v bytě nebyly a předchozí majitel nás ujistil, že s nimi nikdy neměl problém. Jenomže když jsme se nastěhovali, netrvalo to ani 14 dnů, a plísně se objevily v kuchyni. Volal jsem předchozímu majiteli a ptal se ho, jestli mi o plísních nelhal. Byl hodně překvapený a říkal, že mi opravdu nic nezatajil.

Čím se nejúčiněji zbavit plísně?

Po chvilce hovoru jsme přišli na to, že…

Po chvilce hovoru jsme přišli na to, že by plísně mohla způsobovat četnost našeho vaření. Manželka totiž tráví v kuchyni velkou část dne. Neustále vyvařuje pro mě a děti. Ale předchozí majitel si nevařil nikdy, takže se mu v kuchyni nevyskytovalo tolik vodní páry jako nám. Pára se sráží a vytváří příjemné podmínky pro plísně. Jak odstranit plísně.

Kdo odstraní plísně v Praze?

Na příčinu jsme sice přišli, ale nevěděli jsme, jak ji odstranit, kromě toho, že by manželka přestala vařit, ale k takovému řešení jsme se uchylovat nechtěli.

Naštěstí máme moc milé sousedy, kteří nám poradili nechat si natřít na zeď ochranný LSG protiplísňový nátěr, který má výjimečné vlastnosti a zamezuje vlhkosti, plísně se pak netvoří. Sousedi si tento nátěr nechali nanést od firmy A SERVIS LIPKA, s.r.o., jak odstranit plísně, takže jsme šli ke stejné firmě.

Jamile si A SERVIS vzal do parády plísně, šlo to ráz na ráz, nejdřív je mechanicky odstranili, zdi dezinfikovali a potom na suchou stěnu nanesli nátěr, práce jedna báseň. Plísně se přestaly tvořit a všechno je zase v pořádku.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *