Mytí těžko dostupných oken přenechejte firmě s potřebným vybavením

1437 0
Mytí oken Brno

Před nedávnem jsme se s rodinou stěhovali do nového domu. V domě delší dobu nikdo nebydlel a nikdo se o něj nestaral. Bylo zapotřebí udělat pár oprav a znovu vymalovat. Všechny práce jsme si nechali provést firmou před tím, než jsme se nastěhovali. S opravami jsme byli spokojení a s malováním relativně také.

Profesionální mytí oken

Jen kdyby si malíři dali trošku více záležet. Bylo znát, že si se závěrečným úklidem nedělali hlavu. Na velké části oken a rámů zůstaly zaschlé zbytky barvy. To zrovna nebyla práce, do které bych se hrnul. Rozhodli jsme se i tuhle starost přenechat firmě. V práci nám mytí oken zajišťuje A SERVIS LIPKA, s.r.o., mytí oken Brno a jsme s nimi spokojení. Obrátili jsme se tedy na ně.

Telefonicky jsem jim vysvětlil…

Telefonicky jsem jim vysvětlil náš problém, míru znečištění oken a jejich počet. Vytvořili mi předběžnou kalkulaci ceny, se kterou jsem byl spokojený, takže už zbývalo domluvit jenom termín. Oken máme hodně, věděl jsem, že se to nestihne za chvilku. Přes týden chodím z práce pozdě, naštěstí pro firmu nebyl problém pustit se do prací o víkendu.

Kvalitní mytí oken

Zaměstnanci A SERVISU přijeli i s potřebným zařízením. Některá hůře dostupná okna bylo lepší čistit z venku, proto s sebou měli horolezecké vybavení, se kterým se hravě zvládli dostat všude, kam potřebovali. Okna, rámy i parapety pečlivě vyčistili, omyli skla saponátem, setřeli do sucha a leštili bavlněnou plenou. Nakonec se okna krásně leskla jako nová.

S prací byli hotoví velice rychle. Kdo ví, jak dlouho by to trvalo mě. Byl jsem rád, že jsem čištění mohl přenechat pravým odborníkům, kteří mi ušetřili spoustu času a námahy. Mytí oken Brno.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *