Řešte mytí oken v Brně s kvalitní firmou

1462 0
Mytí oken Brno

Umýt okna v našem divadle je velice nesnadný úkol. Bez patřičného vybavení se k nim nedostanete. Za dobu, co jsem ve správě divadla, řešíme jejich mytí dvěma způsoby. Buď zkoušíme najít úklidovou firmu, na kterou by bylo spolehnutí, měla patřičné vybavení a certifikaci pro práci ve výškách a samozřejmě by práci provedla kvalitně. Takovou zpravidla nenacházíme a postupně práci zkoušíme zadat kompromisním kandidátům, se kterými ale stejně nejsme spokojeni. Nebo se mytím oken jednoduše nezabýváme až do té doby, než je jejich znečištění opravdu neúnosné. V tom okmažiku se opět pokoušíme najít vhodnou úklidovou firmu.

Mytí oken v Brně

Ve chvíli, kdy jsme se seznámili s A SERVIS LIPKA, s.r.o., mytí oken Brno, byl našemu hledání konec. Pro práci ve výškách mají příslušné certifikace a jejich zaměstnanci jsou patřičně vyškoleni. Práci vykonávají v souladu s pravidly bezpečnosti. Samozřejmě disponují veškerým potřebným vybavením pro mytí oken ve výšce. Domluva je s nimi perfektní a práci, kterou odvádí, si nemůžeme dostatečně vynachválit.

I k těm nejhůře dostupným oknům…

Výškové mytí oken pomocí horolezecké techniky

I k těm nejhůře dostupným oknům se vždy dostanou. Postarají se o perfektní čistotu parapetů, okenních rámů, vymetou případné pavučiny. Na mytí skel používají své zaručené metody. Sklo nejprve důkladně zbaví všech nečistot za pomoci saponátu a vody. Gumovou stěrkou vše pečlivě odstraní. Suché sklo pak leští bez leštidla jen plenou z bavlny. Okna jsou tak perfektně čistá a bez šmouh.

Také nám řekli o možnosti aplikace nano impregnace, která by okna chránila před nečistotami až několik let. Při velkém počtu oken v budově a jejich nesnadné dostupnosti by se nám impregnace vyplatila.

A SERVIS a jeho zaměstnance jednoznačně doporučuji, takovou profesionalitou a poctivostí se může pochlubit jen málo která firma. Mytí oken Brno.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *