Profesionální mytí oken od firmy „Výškové práce Brno“

1887 0
kvalitní mytí oken Brno

Náš podnik hledal firmu, která by po rekonstrukci pomohla s mytím oken – mytí oken Brno.

Mytí oken Campus Brno

Budova je patrová, máme dost svých pracovních sil, ale né každý snese práci ve výšce. Bylo potřeba vyhledat profesionální pomoc. Tento nelehký úkol, jsem si vzal na starost osobně a začal jsem obvolávat firmy, ale i své známé a přátele a vyptával se na nějakou slušnou firmu, která má s prací ve výškách zkušenosti.

Typy na horolezecké výkony, jsem však nedostal žádné. A jak to tak bývá, řešení bylo na dosah, jen já ho neviděl.

Moje manželka je zaměstnaná ve zdravotnictví

Moje manželka je zaměstnaná ve zdravotnictví a své společné večery, mimo jiné, trávíme rozhovorem o svých starostech v zaměstnání. Manželka mi začala jednoho dne líčit, jak jim vedení nemocnice zajistilo výpomoc na mytí oken. Samozřejmě nejprve jsem poslouchal, jak se říká, na půl ucha, ale pak mě zaujala jedna věta “ A SERVIS LIPKA s.r.o. myje okna s horolezeckým jištěním, mají na to své profesionály! To by jsi musel vidět. A jak jim to jde od ruky, pracovníci společnosti si opravdu vědí rady. “ A taky jsem viděl. Hned další den jsem do firmy A SERVIS, mytí oken Brno zavolal. Probrali jsme vše potřebné, dodal jsem informace o rozměrech a dostupnosti oken a domluvili jsme se na vhodném termínu.

Mytí oken profesionálně Brno

Velice ochotná slečna mi vše vysvětlila a ještě nabídla jednu službu – impregnaci skel a proskleněných ploch. A těch je v našem podniku opravdu dosta a dost. Tato údržba je prý velice

výhodná, nejenže ušetří finance naší firmy, ohledně vydání za mytí oken, ale co víc, prodlouží i jejich životnost. Tato nano technologie je založena na principu lotosového efektu a okna a výlohy mají samočistící efekt, prach a špína se shlukuje do kuliček a ty samovolně, či prouděním vzduchu odlétají z takto ošetřených ploch . Tato nabídka mě velice zaujala a tak jsem souhlasil.

Servisní služba společnosti dorazila i se svojí technikou a pracovníci se pustili do práce. Do vyvýšených pater budovy se na okna dopravovali na plošinách k tomu určených. Parapety a rámy byly ve chvilce umyté, na hrubou nečistotu použili pánové korundové žiletky a kvalitní umyvací prostředky smývali čistou vodou. Poté skla vyleštili bez leštidel, pouze suchou plenou. Jak jsem zjistil, je to jeden z triků pracovníků A SERVIS. Okna díky tomu vydrží déle čistá a beze šmouh. A SERVIS musít tak vřele doporučit.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *