Mytí fixních oken ve výšce svěřte profesionálům z „Práce ve výškách Praha“

2578 0
mytí oken Praha 3

Přestěhovali jsme se do domu, který si předchozí majitel nechal postavit na míru. Má proto spoustu zvláštností, asi tou největší, která se podle mého moc nepovedla. Je řada fixních oken v zimní zahradě ve druhém patře. Taková okna samozřejmě nejdou umývat. Netuším, jak to řešil předchozí majitel, ale my jsme si s tím dlouho nevěděli rady.

Snažili jsme se je mýt ze žebříku, ale bylo to nebezpečné, zdlouhavé a nikdy se nám nedařilo propracovat se do všech rohů. Takže místo toho, abychom se mohli pochlubit krásnou zimní zahradou. Museli jsme ji skrývat, protože by všichni nejdříve viděli naše špinavá okna.

Výškové mytí oken Praha 10

Samozřejmě, že jsme měli…

Samozřejmě, že jsme měli nedobytné návštěvy, které chtěly vidět i tuto část domu. Vždycky jsem ale viděla nejprve kritický pohled, který směřoval k oknům. Cítila jsem se trapně, takže jsem se snažila špinavá okna vysvětlit. A návštěvy začaly radit! Většina nám doporučovala objednat si mycí četu. Která si bude vědět rady s mytím oken ve výškách a bude na to vybavená.

Profesionální mytí oken

To mě vůbec nenapadlo, přitom to bylo tak jednoduché řešení. Pár firem jsem si vyhledala a z nich vybrala A SERVIS LIPKA, s.r.o., mytí oken Praha 3. S mytím ve výšce si poradil výborně. Jeho pracovníci umývali okna z montážní plošiny. Měli tak dobrý přístup ke všem oknům. Také je čistili velice pečlivě. Takovou práci bych si s nimi já sama nedala, takže jsem měla z volby firmy velkou radost.

Taky jsem se toho od nich hodně přiučila. Zeptala jsem se jich, proč vždycky po umytí skel saponátem a vodou stírají okno do sucha a teprve až důkladně suché okno začnou leštit jen hadrem. Dozvěděla jsem se, že mokré leštění je zbytečné. Protože zanechává šmouhy a nečistoty se na takto leštěné okno uchytávají mnohem rychleji. A SERVISEM umytá okna jsou dlouho čistá a vypadají nádherně.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *