Výškové mytí oken s firmou „Práce ve výškách“ určitě nezklame

1673 0
Mytí oken Brno

Při stavbě naší firemní budovy architekt navrhnul použití inteligentní skleněné fasády. To znamená, že by tato fasáda měl být schopná pomoci snížit spotřebu energie tím, že využije sluneční energii, energii větru, vody a podobně. Tyto zdroje se měly zvládat postarat například o osvětlení budovy nebo její vytápění a podobně. Skvělý nápad, ale v našem případě těžko proveditelný, nakonec nám nic z toho nefunguje, jen máme olemovanou budovu skleněnými plochami, o které je nutné se starat a zajistit jejich výškové mytí.

Výškové práce pomocí horolezecké techniky

A sehnat firmu…

A sehnat firmu, která by zvládla mytí ve výškách. Zajistila skutečně čistá okna a vyšla vám vstříc s časovým plánem, to je teda kumšt. Protože k nám přichází spoustu zákazníků, nechtěli jsme, aby se v době jejich příchodu provádělo mytí. Proto jsme požadovali, aby mytí probíhalo buď před začátkem naší pracovní doby, nebo o víkendech. Tuto podmínku byl ochoten splnit A SERVIS LIPKA, s.r.o., mytí oken Brno, který i na svých stránkách prohlašuje, že se vynasnaží vyjít vstříc časovým plánům svých zákazníků a neomezit jejich firmy/provozovny v provozu.

Suché leštění oken v Brně

A SERVIS zajišťuje svým zákazníkům tu nejlepší péči. Nejenže se snaží vyhovět jejich časovým podmínkám, ale jsou flexibilní i v jiných ohledech. Na spoustě věcí je možné se s nimi domluvit. Jsou přístupní diskuzi, vše je jen o vzájemné komunikaci. Všichni zaměstnanci této firmy se k zákazníkům chovají velice přátelsky a ochotně. Mají zodpovědný přístup k práci a jsou vždy velice spolehliví. Nikdy neodvolali nebo neporušili domluvený termín.

Navíc svou práci provádějí bezvadně. Používají horolezecké vybavení, se kterým se pohybují velice zkušeně a bezpečně. Okna čistí pečlivě tak, aby se nádherně leskla. Je to prostě firma podle mého gusta, mohu se na jejich práci stoprocentně spolehnout.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *