„Výškové práce Praha“ – firma, která se zaměřuje na precizní mytí oken ve výškách

1559 0
mytí oken z plošin Praha 3

Bydlíme ve starém domě s vysokými stropy a tomu i odpovídajícími obrovskými okny. Okna jsou těžká a jejich mytí by člověk stěží sám zvládl. Na jejich mytí si musíme objednávat firmu. D

suché leštění Praha 9

omlouváme se i s ostatními obyvateli domu a platíme si společně firmu, která se zaměřuje na mytí oken ve výškách – mytí oken Praha 2.

 

Už jsme jich několik vystřídali

Už jsme jich několik vystřídali, protože nám moc nevyhovovaly. Většinou šlo o to, že jejich zaměstnanci nedodržovali pravidla bezpečnosti a málem už došlo ke zranění některých obyvatel domu. To, že firmy nebyly schopné umýt okna skutečně do čista, už pak řadím k méně závažným problémům.

Potom se mytí oken ujal A SERVIS LIPKA, s.r.o., mytí oken Praha 2,  a byli jsme konečně spokojení. Od té doby už nedošlo k ohrožení zdraví žádného z obyvatel. Zaměstnanci servisu pečlivě dodržují pravidla bezpečnosti. Pro práce ve výškách má firma všechno potřebné vybavení i povinnou certifikaci, konečně teď máme pocit, že se o naše okna starají profesionálové.

A starají se o ně opravdu důkladně. Poctivě vyčistí rámy a smyjí z oken veškerou špínu. Potom se je snaží setřít co nejvíce do sucha gumovou stěrkou. Jakmile jsou skla dostatečně suchá, začnou je leštit čistým a suchým hadrem. Tuto činnost provádí tak dlouho, dokud se skla nelesknou. Vypadá to docela namáhavě, ale účel to plní. Nikdy jsem neviděl tak čistá a lesklá okna.

suché leštění Praha 2Manželka se pracovníků firmy jednou zeptala, proč se tak namáhají a nepoužijí místo toho leštidlo. Vysvětlili jí, že leštidla kdysi používali, ale zjistili, že se tím paradoxně okna spíše špiní. Zůstávají po něm šmouhy a lepí se na něj prach, takže jsou skla mnohem rychleji špinavá.

Je příjemné vědět, že si někdo dává takhle záležet na své práci. A nejpříjemnější je vědomí, že máme vždycky nejčistší okna z ulice.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *