Mytí oken ve výškách – vhodný výběr firmy se vyplatí

2134 0
Mytí oken Praha 2

Byli jsme nuceni ukončit spolupráci s úklidovou firmou, která se starala o mytí oken našeho hotelu. Tato spolupráce trvala dlouho, ale už od začátku jsme měli k firmě nejrůznější výhrady. Zpočátku se naše výhrady vztahovaly k nedochvilnosti pracovníků z mycí čety, později i k jejich výkonům, které už ze začátku nestály za mnoho, ale postupem času se dokonce ještě zhoršovaly.

Profesionální mytí oken pomocí horolezecké techniky Praha 8

V poslední době se však vyskytlo něco, co už se tolerovalo těžko. Asi dvakrát nám firma poslala pracovníka v opilosti, navíc své zaměstnance vybavovala velice zastaralým vybavením pro práce ve výškách, které rychle dosluhovalo. Rostoucí ceny za jejich stále zhoršující se služby byly poslední kapkou. Těžko říct, jak to, že jsme to s nimi vydrželi tak dlouho, ale dále už jsme pokračovat nehodlali.

Museli jsme se porozhlédnout…

Museli jsme se porozhlédnout po jiné firmě. Zalíbil se nám A SERVIS LIPKA, s.r.o., mytí oken Praha 2, měl příznivé ceny, na první pohled působil velice seriózně. Jakmile jsme s nimi začali spolupracovat, zjistili jsme, že je opravdu všechno tak, jak se na první pohled zdálo. Zaměstnanci servisu byli velice milí a slušní lidé, spolehliví, vždy dochvilní.

Kdo nejlépe umyje okna v Praze 1?

Vybavení na práce ve výškách bylo v perfektním stavu. Nejvíc mě ale fascinovala skvěle odvedená práce mycí čety. Byl jsem zvyklý, že na mytí oken ve výškách se neklade takový důraz, okna se umyjí do čista, ale na nějaké šmouhy se nehledí. Kdežto práce A SERVISU byla precizní po všech směrech. Dávali si s leštěním oken opravdu záležet. Nepoužívali leštidlo, což mě udivovalo, ale potom jsem se dozvěděl, že na lepkavém leštidle na oknech ulpívají nečistoty mnohem dříve. Takto nám okna vydržela čistá ještě hodně dlouho.

Spolupráce s touto firmou nás velice těší. Jistě v ní budeme pokračovat i nadále.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *