Babička se s plísní na zdi rozloučila díky profesionálům z „ Odstraňování, sanace plísně Praha“

1358 0
Jak zlikvidovat plíseň na stěně Praha 2

Jela jsem po delší době navštívit svou babičku. Jelikož od ní bydlím docela daleko, nemohu ji často navštěvovat. Babička Vlhkost v domě, jak postupovat při odstranění plísně Praha 1bydlí sama a už není tak čiperná jako dříve, zdravíčko jí slouží, ale neměla by se příliš namáhat. Proto se jí snažím pokaždé vypomoct, s čím se dá a s čím si třeba sama neporadí. Když jsem si tentokrát hledala činnosti, se kterými bych babičce pomohla, všimla jsem si, že se jí v ložnici tvoří plísně.

 

Vím, jak dokáží plísně špatně působit na zdraví, to babička neměla zapotřebí, musela jsem ji plísní zbavit co nejdříve. Když jsem se babičky ptala, co už proti plísni podnikla, samozřejmě mi odpověděla, že nic, že se tím nechtěla zatěžovat a stříkat plísně savem jí je protivné, protože výpary z postřiku v ložnici dýchat nechce. Měla sice pravdu v tom, že vdechovat chemikálie jí nijak neprospěje. Ale není to o nic horší, než se dělit o pokoj s plísní. Hledala jsem řešení jak odstranit plíseň.

 

 

Vzpomněla jsem si

 

jak odstranit plíseň Praha 8Vzpomněla jsem si, že mi někdo z mých známých nedávno říkal o existenci speciálního nátěru, který má takové vlastnosti, jež zamezují vzniku vlhkosti, a plísně se tak netvoří. Chvilku jsem prohledávala internet a našla jsem, že takovou službu poskytuje A SERVIS LIPKA, s.r.o. a nátěr se jmenuje LSG protiplísňový nátěr. Informovala jsem babičku, že jí za týden přijedou zlikvidovat plíseň. Já jsem musela jet zase domů, ale chtěla jsem babičce za týden zavolat a zeptat se, jak to probíhalo.

 

Když jsme si tedy s babičkou o týden později volaly, sršela nadšením. Pánové z A SERVISU prý byli moc milí, při práci si s ní povídali. Vysvětlili jí všechno, co chtěla vědět. Svoji práci udělali moc pečlivě. Babička to bude sledovat, ale nepočítá s tím, že by se plíseň ještě objevila.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *