Nemáte plíseň pod tapetami? Možná vás to překvapí. Řešení na odstranění a prevenci

1818 0
Odstranění plísně - co pomůže Praha 2

Chtěla jsem udělat v bytě nějaké změny, tapeta v ložnici už mi nevyhovovala, rozhodla jsem se ji sundat a místo toho natřít zdi na světle žluto. Abych se v ložnici cítila příjemněji a měla vždy při vstávání rozjasněný den, i když venku bude třeba zamračeno. Slunečná barva nátěru mě rozveselí. Jak odstranit plíseň.

Odstranění plísní a řas ze zateplené fasády Praha 2

Povzbuzená touto představou jsem se pustila do strhávání tapet a po stržení prvního kousku mě nadšení okamžitě přešlo. Stěna pod tapetou byla prorostlá plísní. Něco takového jsem ještě neviděla, vypadalo to hrozně a vyděsilo mě. Když jsem si uvědomila, že tohle se mnou v ložnici už nějakou dobu žilo.

 

Přivolala jsem si na pomoc švagra, který se trošku v téhle problematice orientuje. Řekl mi, že nejlepší řešení jak odstranit plíseň a pro mě v tuto chvíli bude protiplísňový nátěr od A SERVIS LIPKA, s.r.o. Bude to asi nejrychlejší, nejlevnější a nejzdravější řešení. Protože vystříkávat stěnu nějakým prostředkem z drogerie by nemělo cenu. Jen by mě dusily jeho výpary a plíseň by se za chvilku stejně zase objevila. Na řešení pomocí nějakých stavebních úprav jsem neměla peníze ani čas. Chtěla jsem se plísně zbavit co nejdříve.

 

 

LSG protiplísňový nátěr

Odstranění plísní ze stěn Praha 9

LSG protiplísňový nátěr má speciální vlastnosti, které zamezí vzniku vlhkosti, plíseň tak nevzniká. Ochrana působí cca 6 let a aplikace nátěru se zvládne za dvě odpoledne. Na nic jsem nečekala, zavolala do A SERVISU a popsala jim stav zdi. Naštěstí pochopili naléhavost mého problému a byli schopní ke mně někoho poslat už další den. Pracovník firmy veškerou plíseň mechanicky odstranil a stěnu nastříkal speciální dezinfekcí, která neobsahuje chlór. Po 24 hodinách působení dezinfekce se přešlo k nanesení nátěru a bylo hotovo.

Krásná a pečlivá práce. Plíseň se od té doby u mě v ložnici neobjevila.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *