Čistota na prvom mieste! Strojové čistenie kobercov Michalovce

2984 0
Tepovanie sedačiek a gaučov

Škvrny na koberci - Ako vyčistiťS firmou A SERVIS LIPKA s.r.o. spolupracujeme už tretí rok a naša spokojnosť neustále rastie. Na túto firmu som dostala kontakt od kamaráta, ktorý využíva A SERVIS LIPKA pre upratovanie kancelárií vo svojej firme. Bývame vo veľkom dome a vo väčšine miestností máme koberce, na ktorých sa už objavujú známky starnutia. Kazí to celkový dojem a celý dom potom pôsobí trochu pochmúrne. Než som spoznala A SERVIS, koberce som nijako zvlášť nečistila. Kúpila som si kvalitný vysávač a dúfala, že to bude stačiť. Ale nie. Ihneď som do A SERVIS LIPKA, čistenie kobercov Michalovce, zavolala a dohodla sa na termíne, zoznámili ma s metódou čistenia a približnou cenou.

Pracovníci zatiaľ vždy prišli v dohodnutom čase…

Pracovníci zatiaľ vždy prišli v dohodnutom čase, z čoho som bola milo prekvapená. Správajú sa veľmi slušne a zostane po nich vždy len kvalitná práce. Pretože som zvedavý človek, celý proces sa zaujatím sledujem. Pomocou veľkého kotúčového stroja je zanesená do koberca chémie, ktorá sa nechá chvíľu pôsobiť. Chémia sa dostane až do najhlbších štruktúr koberca a zbaví ho všetkých nečistôt a roztočov. Následne je špina vykefovaná na povrch a vysatá kvalitným vysávačom.Škvrny na koberci a ich odstraňovanie

Koberec vždy doslova omladne. Pôvodný vzhľad a farba je späť! Všade okolo to vonia čistotou. Do druhého dňa je koberec už úplne suchý a nikdy som nenašla jediný fľak. Naozaj dobre odvedená práca. Ešte raz firme A SERVIS LIPKA ďakujem a budem sa tešiť na ďalšiu spoluprácu.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *