Čistenie kobercov najkvalitnejšou strojovou metódou v Senici

1731 0
Tipy a triky na čistenie kobercov

čistenie kobercov Senica Nedávno som sa s priateľom nasťahovala do prenajatého bytu na okraji Bratislavy.  Byt bol veľmi pekný a čiastočne zariadený. Dokonca v ňom boli aj koberce, ktoré boli ale celkom dosť  zašpinené. Veľmi sa nám s priateľom nepáčilo, že by sme mali po špinavých kobercoch chodiť aj naboso. Je to totiž dosť nehygienické. Premýšľali sme, čo s nimi urobiť.  Vymeniť ich za nové nám ich pán, ktorý byt prenajíma, nedovolil a nám sa nechcelo kupovať nové koberce na vlastné náklady. Rozhodli sme sa teda, že ich necháme vyčistiť – čistenie kobercov Senica.

Na internete sme do vyhľadávača zadali čistenie kobercov Bratislava a hneď sa nám ukázalo mnoho firiem, ktoré ponúkajú službu čistenia koberov rôznymi metódami. Samozrejme sme si tiež čítali rôzne recenzie. Najčastešie kritizovaná bola metóda čistenia kobercov extraktorom. Tu  tiež ponúkalo najviac firiem. Naopak najviac vychvaľovaná bola metóda strojová.

 

 

Ako prvá firma…

 

Ako prvá firma, ktorá túto metódu čistenia kobercov ponúka, a ktorá tiež mala najlepšie hodnotenia od zákazníkov, bola firma A SERVIS LIPKA s. r. o., čistenie kobercov Senica. S priateľom sme si povedali, že ich vyskúšame. Zavolali sme na číslo uvedené na webových stránkach tejto firmy a dohodli si termín čistenia kobercov. V stanovenom termíne k nám potom na minútu presne prišli dvaja pracovníci A SERVISU.

Prehliadli si všetky koberce vysvetlili  nám, ako bude čistenie kobercov prebiehať. Tiež nám ukázali všetky stroje, ktoré so sebou priviezli a povedali, čo ktorý stroj robí. Potom na koberec aplikovali chémiu, ktorú nechali nejakú dobu pôsobiť. Vraj je aj dezinfekčná, takže z koberca odstráni okrem všetkej špiny tiež roztoče a alergény. Naviac krásne voňala. Po uplynutí doby pôsobenia zapli kotúčový stroj, ktorým prechádzali celú plochu koberca.

Tento stroj z chémie vytvoril hustú penu, ktorá vyťahovala na povrch všetku špinu. Keď bolo hotovo, tak začal druhý pracovník vysávať penu z koberca špeciálnym vysávačom. Koberec bol po tomto vysáti takmer suchý. Pracovníci firmy nám potom ešte odporúčali, aby sme si nechali koberce ešte niekoľko hodín Škvrny na koberci - Ako vyčistiťdosušiť, aby sa do nich znovu nezanášala špina. Koberce boli ako nové a naviac krásne voňali. S priateľom sme mali z takto vyčistených kobercov obrovskú radosť. Túto firmu na čistenie kobercov rozhodne vrelo odporúčame.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *