Čistenie podláh, voskovanie linolea Trnava

1493 0
čistenie podláh Trnava

U nás doma sme mali dosť špinavé kachličky. Nie sme priaznivci kobercov, kvôli alergiám, takže máme všade vyhrievané kachličky. Lenže máme psi, ktorí nám zanášajú nečistoty z vonku a v štruktúre podlahy boli hnedé kusy nečistôt. Pustila som sa do vyčistenia sama, ale nebola som veľmi úspešná, asi by som to i vyčistila, ale po dvoch metroch ma už dosť bolel chrbát. Rozhodla som sa teda investovať do kvalitného vyčistenia podlahy firmou, ktorá sa týmto zaoberá a má potrebné pomôcky, aby takéto nečistoty odstránila.

Hĺbkové čistenie tvrdých podláh

Týmto začala moja spolupráca s firmou A SERVIS LIPKA, s.r.o., čistenie podláh Trnava ktorú považujem za naozaj kvalitnú. Bohužiaľ, než začala spolupráca s touto firmou, tak som si pred tým objednala služby inej firmy. Vzala som si kvôli čisteniu podláh u nás doma dovolenku, aby som mohla byť s pracovníkmi doma. Lenže neprišli a ospravedlnenie sa nedostavilo, naopak mi pri telefonickom kontakte povedali, že nemali čas a že prídu na ďalší deň. To bolo neprípustné, pretože som kvôli nim stratila deň dovolenky, ktorý by som mohla stráviť s rodinou. Vyhľadala som si teda pomocou internetového vyhľadávača firmu A SERVIS LIPKA, s.r.o..

Kontaktovala som ich…

Hĺbkové čistenie znečistených podláh

Kontaktovala som ich telefonicky a dohodla som sa na termíne, kedy som si opäť musela vziať dovolenku. Radšej som ich upozornila, že by som bola rada, aby sa neopakovalo to, čo s predchádzajúcou firmou. Uistili ma však, že im sa takéto veci v žiadnom prípade nestávajú a pokiaľ by nemal niekto z ich pracovníkov čas, tak pošlú niekoho iného, pretože zamestnancov majú veľa. Naozaj prišli v stanovený deň i hodinu a na minútu presne. Bola som veľmi rada. S manželom a otcom sme teda vysťahovali nábytok z miestností, aby sa pracovníci mohli ihneď pustiť do práce. Dokonca si robili starosť, či som to nesťahovala sama, pretože by mi keď tak pomohli. Naozaj sa správali až tak milo. Použili tiež nejakú chémiu, ktorú naliali na podlahu.

Potom sa hneď presunuli do inej miestnosti a tiež naliali chémiu na podlahu, nestrácali vôbec čas. Keď chémia zapôsobila, tak začali podlahu drhnúť strojom na drhnutie podláh. Za pár hodín bolo všetko hotové. Čakala som, že táto práca bude trvať dlhšie, ale mali to naozaj veľmi rýchlo hotové, čo je aj tým, že vôbec nestrácali čas a nedali si ani žiadnu pauzu. Keď som ich volala na kávu, tak mi sami povedali, že pauzu majú až na obed a usmiali sa. Kto stále hľadá firmu, ktorá je spoľahlivá a spoľahlivo odstráni nečistoty, tak skúste firmu A SERVIS LIPKA, s. r. o., pretože určite nebudete nešťastní. Výborne sa s nimi komunikuje a spolupracuje. Čistenie podláh Trnava.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *