Extrakčnou metódou čistenia kobercov už nikdy viac. Voľte mechanické strojové tepovanie Malacky

1790 0
ČISTENIE, PRANIE-KOBERCOV

S manželkou bývame v rodinnom dome, kde predtým žila moja mamka. Po jej smrti sme sa do domu presťahovali a začali sme ho trochu prerábať podľa svojho. Jedno z mála, čo sme nechali hĺbkové tepovanie kobercov, čistenie sedačiek pôvodné, boli krásne koberce dovezené zo zahraničia. Už boli dosť zašlé a plné nečistôt, tak sme sa pustili do ich čistenia a navrátenia do pôvodného stavu. Skúsenosti sme v tom nemali a koberce sa nám opakovane nedarili kvalitne vyčistiť.

Tak sme si na to nechali zavolať upratovaciu firmu, ktorá používala extrakčnú metódu čistenia kobercov. Keďže sme v tom neboli znalí, mysleli sme, že je to kvalitná metóda. Bohužiaľ prišlo jedno veľké sklamanie. Koberce po vyschnutí boli fľakaté a neboli dôkladne vyčistené. Zase taký zásadny rozdiel oproti našemu domácemu čisteniu nenastal. Boli sme sklamaní a podelili sme sa s našou skúsenosťou s danou upratovacou firmou na internete, kde nám bola odporúčaná konkurenčná firma A SERVIS LIPKA s. r. o., čistenie kobercov Malacky,  ktorá túto metódu zásadne nepoužíva a my už teraz vieme prečo.

 

Chémia…

 

Chémia sa pri tejto metóde nedostane tak hlboko do štruktúr koberca a vďaka tomu sa nedá dosiahnuť takýchto výsledkov ako s ich strojovou, hĺbkovou metódou čistenia kobercov. S firmou A SERVIS LIPKA sme sa teda dohodli na termíne realizácie.

čistenie kobercov Malacky

V daný termín zamestnanci upratovacej firmy prišli včas a ihneď sa bez zdržovania pustili do práce. Ako sľubovali, použili strojovú, hĺbkovú metódu čistenia kobercov, pomocou ktorej zbavili koberce všetkých a hlavne hĺbkových nečistôt. Koberce tiež vydenzifikovali a vrátili im ich pôvodný vzhľad a farnu. Všetko už konečne dopadlo podľa

našich predstáv. Kvalitne odvedená práca, seriózny prístup zamestnancov a cenová ponuka ich služieb, to je dôvod prečo si vybrať firmu A SERVIS LIPKU. Naozaj to vedia a určite ju budeme ďalej odporúčať.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *