Kvalitné strojové čistenie kobercov v Senci jedine cez spoľahlivú upratovaciu firmu

1530 0
Hĺbkové Čistenie Kobercov a sedačiek

V našom rodinnom dome, kde žijeme už štvrtý rok, máme väčšinu podláh pokrytých kobercov. Údržbu našich kobercov sme zaisťovali pomocou klasického vysávača, ktorý ale kvalitne naše čistenie kobercov Senec koberce nevyčistil. Rozhodli sme sa teda, že si na túto záležitosť zavoláme upratovaciu firmu. Na internete sme si jednu našli a tak sme ju nakontaktovali.

Pán, s ktorým sme cez telefón komunikovali znel, akoby sme ho otravovali, v rámci cien boli na úrovni oproti konkurencii a celkový prvý dojem nebol úplne presvedčivý. Ale hovorili sme si, že  sa nám to možno len zdalo.
Firma prišla o hodinu neskôr v stanovený termín. Vraj sa zdržali v kolóne, čo pre nás nebolo žiadne ospravedlnenie. S tým sa musí počítať a mali ísť skôr, aby sa takýmto nečakaným situáciam vyhli.

 

 

Pustili sa teda do práce…

 

Pustili sa teda do práce. Išlo im to celkom od ruky a koberce po ich „zásahu“ vyzerali čisto. Prekvapenie na nás čakalo, keď koberce vyschli a objavili sa na nich fľaky a škvrny. Ihneď sme firmu nakontaktovali a sťažovali sme sa. Nikto sa s nami o tom nechcel baviť, potom nám aj prestali zdvíhať telefón. Bola to teda naozaj nepríjemná skúsenosť, s ktorou sme sa verejne podelili.
Čistenie kobercov - Hĺbkové tepovanie v Bratislave‎Známi, čo mali podobnú skúsenosť nám dali vizitku na firmu, s ktorou už druhý rok spolupracujú a vrelo nám ju odporúčali. Bola to firma A SERVIS LIPKA s. r. o., čistenie kobercov Senec. Po predchádzajúcej skúsenosti sme boli obozretní, tak sme firmu skúsili nakontaktovať emailom a opísali sme im našu situáciu. Firma nám ochotne  opísala spôsob, akým oni postupujú, ihneď nám poslali finančný návrh a rovno sme si s nimi dohodli na termíne. Rýchlosť a ochota firmy A SERVIS LIPKA nás príjemne prekvapila.
Pracovníci tejto firmy prišli presne v dohodnutý čas. Prešli si dom, aby vedeli ako postupovať. Ihneď sa bez zdržovania pustili do práce. Použili metódu hĺbkového, strojového čistenia koberca, ktorá koberec kvalitne vyčistí, vydenzifikuje, zbaví roztočov a predovšetkým navráti pôvodný vzhľad kobercov. To, čo nám sľubovali sa tiež aj stalo. Koberce opäť mali pôvodnú farbu a vyzerali ako nové. Síce to bolo časovo náročnejšie, o málinko drahšie, ale určite sa takáto investícia vyplatila a s ich prácou sme boli veľmi spokojní. Tiež musíme vyzdvihnúť prístup a celkovo dojem zo zamestnancov. Boli milí, všetko nám vysvetlili a hlavne bolo vidieť, že sú kvalitne preškolení a vedia to. Za nás teda jedno veľké odporúčanie.

Žádné komentáře

Leave a Comment

Vaše e-mailová adresa nebude zveřejněna. Vyžadované informace jsou označeny *